Ενρίκε: «Νιώθω χαρούμενος όταν είμαι στον ΠΑΟΚ»

Ενρίκε: «Νιώθω χαρούμενος όταν είμαι στον ΠΑΟΚ»

Ο Πέδρο Ενρίκε δήλωσε χαρούμενος που επέστρεψε στον ΠΑΟΚ και φυσικά που βρήκε και αυτός δίχτυα στην ευρεία νίκη με 5-1 επί του Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Πέδρο Ενρίκε, μίλησε στην κάμερα της δημόσιας τηλεόρασης για τη νίκη επί του Απόλλωνα Σμύρνης. «Αρχικά είμαι ευτυχισμένος που είμαι εδώ για άλλη μία φορά και όταν φοράω τη φανέλα του ΠΑΟΚ είναι κάτι ξεχωριστό. Σίγουρα αυτό που μετράει είναι οι τρεις βαθμοί, ωστόσο δεν μπορώ να κρύψω τη χαρά μου για το γκολ που πέτυχα καθώς είναι κάτι το ξεχωριστό για εμένα».

Για το αν ήταν η πιο εύκολη νίκη του ΠΑΟΚ: «Δεν θα πω αν ήταν η πιο εύκολη. Αυτό που θα πω είναι να πιστεύεις σε αυτά τα παιχνίδια, να ξέρεις τις δυνατότητές σου και ακόμα και να αλλάξει κάτι ο προπονητής να μην επηρεάζει αρνητικά την ομάδα».

Για τον ανταγωνισμό στην μεσοεπιθετική γραμμή είπε: «Αισθάνομαι καλά. Είναι καλό για την ομάδα γιατί δείχνει ότι ανεβαίνει το επίπεδο. Είναι καλό για το πρωτάθλημα και το κύπελλο γιατί δείχνεις πως ότι αλλαγή και να γίνει δεν επηρεάζεται η ομάδα και υπάρχει η ίδια απόδοση».

Για το ντέρμπι με τον Άρη: «Όλα τα παιχνίδια είναι το ίδιο σημαντικά, αλλά γνωρίζουμε ότι είναι ένα ντέρμπι και θέλουμε να τα κερδίζουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ