Χάβος: «Μεγάλη νίκη για τη Λαμία»

Χάβος: «Μεγάλη νίκη για τη Λαμία»

Ο Ελληνας τεχνικός τόνισε στη συνέντευξη Τύπου οτι η νίκη αυτή δίνει «μαξιλαράκι ασφαλείας» στην ομάδα του στην μάχη για την παραμονή στη Σούπερ Λίγκα.

Η Λαμία πήρε σπουδαία νίκη μέσα στην Κρήτη επί του ΟΦΗ, με τον Μάκη Χάβο να τονίζει ότι μετά το πρώτο γκολ, η ομάδα του πατούσε καλύτερα στο γήπεδο. Πάντως ο Ελληνας τεχνικός παραδέχθηκε ότι ως το 30’ οι παίκτες του δεν έπαιζαν καλά και πως θα μπορούσαν να χάνουν ακόμη και με 2-0.

«Έγινε ένα ωραίο παιχνίδι, σε ένα καθαρά ποδοσφαιρικό γήπεδο με πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Είναι δύσκολο να παίζεις με τον ΟΦΗ σε μια δυνατή έδρα. Στα πρώτα 30 λεπτά δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, είχαμε αποστάσεις στις γραμμές, με πουλήματα της μπάλας. Ο ΟΦΗ μπορούσε να προηγηθεί και με 2-0 και εκεί ίσως να μην άλλαζε το ματς. Μετά το 30′ ισορροπήσαμε όμως θα ήταν άδικο και κόντρα στην ροή του αγώνα να γίνει το 0-1 όμως μετά το 35′ πατούσαμε καλύτερα στο γήπεδο.

Προσπαθήσαμε με εσωτερικές αλλαγές να φέρουμε το παιχνίδι εκεί που θέλαμε. Κομβικό σημείο ήταν τα δύο γρήγορα γκολ γιατί έχασε ο ΟΦΗ την ψυχραιμία του και στο 0-3 τελείωσε. Ήταν μια μεγάλη νίκη που μας ωθεί να κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι. Θέλω να ευχηθώ τα καλύτερα στον ΟΦΗ γιατί τέτοιες ομάδες αξίζουν να βρίσκονται στην Σούπερ Λιγκ. Σίγουρα μας δίνει ένα μαξιλαράκι ασφαλείας όμως όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, θεωρώ ότι δεν πρέπει να μας κοιμίσει και να παραμείνουμε ταπεινοί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ