Περήφανος ο Μαρτίνς: «Είδα τον Ολυμπιακό…»

Περήφανος ο Μαρτίνς: «Είδα τον Ολυμπιακό…»

Η λακωνική επιβράβευση του Πέδρο Μαρτίνς στους παίκτες του, το μήνυμα για τη συνέχεια, η επιστροφή του Ομάρ και ο Βούκοβιτς, που μπαίνει στα... πιτς.

Η νίκη και κυρίως το σαρωρικό ποδόσφαιρο που έπαιξε ο Ολυμπιακός στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την ΑΕΚ, γέμισαν ικανοποίηση τον Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος στο ημίχρονο του ματς είχε ζητήσει από τους παίκτες του να παίξουν «ως Ολυμπιακός». Αυτό που είδε στο δεύτερο 45λέπτο του ντέρμπι, η 4άδα, αλλά κυρίως ο τρόπος παιχνιδιού του Ολυμπιακού, τον γέμισαν υπερηφάνεια. Και δεν το έκρυψε.

Στην προπόνηση της Δευτέρας ο 48χρονος τεχνικός δεν θέλησε να πει πολλά. Είπε λίγα, αλλά απολύτως κατανοητά από όλους. «Συγχαρητήρια σε όλους. Πήραμε μια μεγάλη νίκη. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε στο γήπεδο η ομάδα μας. Στο δεύτερο ημίχρονο είδα τον Ολυμπιακό. Συγχαρητήρια και πάλι, έχουμε κρίσιμα παιχνίδια μπροστά μας», ήταν τα λόγια του. Τα οποία εκστομίστηκαν με ύφος απόλυτης ικανοποίησης.

Βεβαίως, στο Ρέντη έχουν λόγους να χαμογελούν και για ακόμη έναν λόγο. Και αυτός δεν είναι άλλος από τον Ομάρ Ελαμπντελαουί. Ο Νορβηγός μπακ όχι μόνο προπονήθηκε κανονικά, αλλά έδειξε να βρίσκεται και σε καλή κατάσταση. Κάτι, άλλωστε, που ήταν και το ζητούμενο όλες αυτές τις ημέρες που έκανε έντονα ατομικά προγράμματα. Ετσι, κατά πάσα πιθανότητα θα βρεθεί κανονικά στην 11άδα του αγώνα με την Ντιναμό. Καθώς ο Μαρτίνς θεωρεί απαραίτητη την παρουσία του.

Αντίθετα, εκτός αποστολής αναμένεται να βρεθεί ο Γιάγκος Βούκοβιτς. Ο Σέρβος κεντρικός αμυντικός των Πειραιωτών έχει ενοχλήσεις στον δικέφαλο από το πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την ΑΕΚ. Ο 30χρονος στόπερ είχε ζητήσει να συνεχίσει να παίζει κόντρα στην Ενωση, αλλά ο Μαρτίνς τον αντικατέστησε με τον Τοροσίδη, λόγω της κακής του απόδοσης. Και τελικά φάνηκε ότι το μυϊκό πρόβλημα που αντιμετωπίζει, θα τον αφήσει εκτός για περίπου 7-10 ημέρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ