Βραβείο για το διπλό στοπ του Πασχαλάκη

Βραβείο για το διπλό στοπ του Πασχαλάκη

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ κέρδισε για 5η φορά φέτος την ψηφοφορία της ομάδας για το «Play of the Month».

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης γράφει τη δική του ιστορία στα βραβεία του ΠΑΟΚ για το «Play of the Month». Πήρε τα πρώτα τέσσερα πρώτα της χρονιάς, έκανε ένα διάλειμμα τον Δεκέμβριο και τον Γενάρη επέστρεψε για να πάρει ξανά στο σχετικό βραβείο…

Στο πρώτο ματς πρωταθλήματος για το 2019 ο ΠΑΟΚ δοκιμάζονταν στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα, ο οποίος μπήκε δυνατά στο παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι πίεσαν την άμυνα του Δικεφάλου και κατάφεραν να φτάσουν αρκετές φορές μπροστά στον Αλέξανδρο Πασχαλάκη.

Ο τερματοφύλακας όμως του Δικεφάλου ήταν εκεί και κράτησε ανέπαφη την εστία του πριν έρθουν και τα γκολ για να κερδίσει ο ΠΑΟΚ με 3-0.

Η κορυφαία του στιγμή αναμφίβολα ήρθε στο 39′. Ο Καλτσάς δοκίμασε ένα σουτ ανάμεσα σε πολλά σώματα, o Πασχαλάκης τον σταμάτησε και στην επαναφορά είπε όχι και στον Μουνάφο σε προσπάθεια εξ επαφής.

Το διπλό στοπ στους παίκτες των Αρκάδων στάθηκε αρκετό για να επαναφέρει τον διεθνή γκολκίπερ στην κορυφή του διαγωνισμού για το «nak Play of the Month». Έτσι μετά από ένα μικρό διάλειμμα τον Δεκέμβριο, ο Πασχαλάκης συνέχισε το εντυπωσιακό σερί του και κατέκτησε το εν λόγω βραβείο για πέμπτη φορά τη φετινή σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ