ΑΕΚ: «Ζεσταίνει» τα γάντια του ο Τσιντώτας

ΑΕΚ: «Ζεσταίνει» τα γάντια του ο Τσιντώτας

Ο Ελληνας γκολκίπερ που έκανε πέρυσι τη… βρώμικη δουλειά επιστρατεύεται από τον Μανόλο Χιμένεθ.

Η εικόνα της ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη στο δεύτερο ημίχρονο δεν… χωνεύεται εύκολα. Δέχθηκε «σβηστά» 4 γκολ από ένα μέτριο Ολυμπιακό, δίχως καν να βγάλει αντίδραση σε ένα απίστευτο αγωνιστικό «ναυάγιο» έπειτα από ένα εξαιρετικό 45λεπτο. Και είναι δεδομένο ότι μετά το 4-1 ο Μανόλο Χιμένεθ αναθεωρεί κάποια πράγματα.

Όπως η θέση του τερματοφύλακα. Ο Βασίλης Μπάρκας είναι φέτος μέχρι σήμερα ο Νο1 της ΑΕΚ και… μόνο αυτός. Δεν πήρε άλλος σοβαρή ευκαιρία. Ένα παιχνίδι στο πρωτάθλημα δίχως να δεχθεί γκολ και πέντε ματς Κυπέλλου έπαιξε ο Παναγιώτης Τσιντώτας και στο πρώτο σοβαρό με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι αγωνίστηκε ξανά ο Μπάρκας. Τώρα όμως όλα δείχνουν ότι… ζεσταίνει τα γάντια του ο Τσιντώτας, μετά την άνευρη και κακή εμφάνιση του Μπάρκα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Πέρυσι η χρονιά μοιράστηκε στα… τρία από τον Μανόλο Χιμένεθ. Στην αρχή 19 ματς ο Γιάννης Ανέστης που μπήκε στον… πάγο τέλη Νοέμβρη όταν δεν ανανέωνε το συμβόλαιο του, 18 ματς ο Τσιντώτας αμέσως μετά στο διάστημα Δεκέμβριος-Απρίλιος κάνοντας όλη τη… δύσκολη δουλειά σε ματς-«φωτιά» σε όλες τις διοργανώσεις, μέχρι να γυρίσει ο Μπάρκας από τον τραυματισμό και να παίξει στο τέλος 15 ματς εκ των οποίων τα διπλά ματς με την Ντιναμό Κιέβου για το Europa League και αυτά του Κυπέλλου με Ολυμπιακό και τον τελικό με ΠΑΟΚ.

Φέτος ο Μπάρκας έχει παίξει 31 ματς. Ξεκάθαρα η πρώτη επιλογή της ΑΕΚ, με τον Χιμένεθ τώρα να αναθεωρεί. Και όλα δείχνουν ότι… ζεσταίνεται ο Τσιντώτας. Αναμένεται να πάρει το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης το Σάββατο στο ΟΑΚΑ για το πρωτάθλημα και ακολούθως τον αγώνα με τον Ατρόμητο στην ρεβάνς του Κυπέλλου (μετά παίζει με Αρη στο Χαριλάου, Παναθηναϊκό εντός και Ατρόμητο στο Περιστέρι). Ειδικά το δεύτερο ματς είναι… φωτιά, μιας και είναι ο μοναδικός στόχος της ΑΕΚ σε επίπεδο τίτλων. Και εκεί θα φανεί αν όντως θα έχουμε από εδώ και πέρα αλλαγή στον Νο1 της ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ