Ολυμπιακός: Την Παρασκευή (22/2) θα εκδικαστεί η υπόθεση του Σισέ

Ολυμπιακός: Την Παρασκευή (22/2) θα εκδικαστεί η υπόθεση του Σισέ

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας είχε ασκήσει πειθαρχική δίωξη στον Σενεγαλέζο σέντερ μπακ για τη συμπεριφορά του στο ματς με τον ΠΑΟΚ και η υπόθεσή του θα εκδικαστεί την Παρασκευή.

Την ερχόμενη Παρασκευή (22/2) θα εκδικαστεί τελικά η υπόθεση του Παπέ Αμπού Σισέ, για τη συμπεριφορά του στο ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ.

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας μετά το παιχνίδι των δύο ομάδων στην Τούμπα είχε ασκήσει πειθαρχική δίωξη στον Σενεγαλέζο κεντρικό αμυντικό και η υπόθεσή του θα εκδικαστεί την Παρασκευή από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League.

Ο διεθνής σέντερ μπακ του Ολυμπιακού απειλείται με τιμωρία μίας αγωνιστικής, όπως είχε γίνει στο παρελθόν με τους Πασχαλάκη, Φορτούνη και Μάνταλο. Η εκδίκαση της υπόθεσης αρχικά ήταν προγραμματισμένη για την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά είχε αναβληθεί κατόπιν αιτήματος της πειραϊκής ΠΑΕ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι την ίδια μέρα θα απολογηθεί επίσης η ΠΑΕ Ολυμπιακός για τη συμπεριφορά των οπαδών της στο πρόσφατο ντέρμπι με την ΑΕΚ, η ΠΑΕ ΟΦΗ για τον αγώνα με την Λαμία, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τα υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα, αλλά και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Σε απολογία κλήθηκε επίσης ο Ατρόμητος, για τη συμπεριφορά αξιωματούχου στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ