Φορτούνης: Εφτασε τα 50 γκολ στην Σούπερ Λίγκα με τα ερυθρόλευκα (pic)

Φορτούνης: Εφτασε τα 50 γκολ στην Σούπερ Λίγκα με τα ερυθρόλευκα (pic)

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού με τα δύο γκολ που πέτυχε απέναντι στην ΑΕΚ έφτασε τα 50 στην Σούπερ Λίγκα με τη φανέλα των Πειραιωτών - Φέτος μετράει 9 σε 19 ματς πρωταθλήματος και συνολικά 14 σε 32 παιχνίδια.

Ο Κώστας Φορτούνης ήταν ο πρωταγωνιστής του Ολυμπιακού στη σπουδαία νίκη επί της ΑΕΚ. Αυτός που έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στο μεγάλο ντέρμπι και με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο οδήγησε τους Πειραιώτες στην ανατροπή και τη νίκη με 4-1.

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού «μεγαλούργησε» στον αγωνιστικό χώρο του «Γ. Καραϊσκάκης» και γνώρισε την αποθέωση από τους «ερυθρόλευκους» φιλάθλους, που βρέθηκαν στο φαληρικό γήπεδο. Ο αρχηγός των Πειραιωτών με τα δύο γκολ που πέτυχε απέναντι στην Ενώση, έφτασε τα 9 σε 19 αγώνες πρωταθλήματος, αλλά και τα 14 γκολ σε συνολικά 32 παιχνίδια στη φετινή σεζόν.

Παράλληλα, ο Φορτούνης με τα «τεμάχια» στο προχθεσινό ντέρμπι κατέγραψε ένα ακόμα ρεκόρ, φτάνοντας τα 50 γκολ με την ερυθρόλευκη φανέλα στη Σούπερ Λίγκα. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός με ανάρτησή της στα social media ενημέρωσε τους φιλάθλους της για το σπουδαίο επίτευγμα του 26χρονου μεσοεπιθετικού. «Ο αρχηγός μας έφτασε τα 50 γκολ στην Super League με τον Ολυμπιακό!», ανέφερε χαρακτηριστικά στο μήνυμά της.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ