Ξάνθη: Πλήγμα με Κάστρο, ένα μήνα εκτός

Ξάνθη: Πλήγμα με Κάστρο, ένα μήνα εκτός

Ο Αργεντινός επιθετικός υπέστη διάταση έσω πλαγίου και θα χρειαστεί να μείνει εκτός για 4 εβδομάδες – Επιστρέφει ο Έρικ Γέντρισεκ, αμφίβολοι για Λεβαδειακό οι Πάμπλο Ντε Λούκας και Βασίλης Φασίδης.

Τις υπηρεσίες του Ματίας Κάστρο για τον επόμενο μήνα θα στερηθεί ο Μίλαν Ράσταβατς, καθώς ο επιθετικός της Ξάνθης υπέστη διάταση έσω πλαγίου.

Ο παίκτης της ακριτικής ομάδας την Τρίτη υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε ο τραυματισμός του είναι πιο σοβαρός από ότι αρχικά είχε εκτιμηθεί και θα χρειαστεί να παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου 4 εβδομάδες.

Ο τραυματισμός του Κάστρο δημιουργεί πονοκέφαλο στον Ράσταβατς, ο οποίος ωστόσο από εδώ και πέρα θα μπορεί να στηριχθεί στον Έρικ Γέντρισεκ. Ο Σλοβάκος επιθετικός την Τετάρτη θα προπονηθεί κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και θα τεθεί στη διάθεση του Σέρβου τεχνικού για τον αγώνα που ακολουθεί με τον Λεβαδειακό, για την 22η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Από εκεί και πέρα, στη σημερινή προπόνηση ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν ξανά οι Πάμπλο Ντε Λούκας και Βασίλης Φασίδης, η συμμετοχή των οποίων θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ