Χάνεται και για τον Χιμενεθ το «στοίχημα» Μπογέ

Χάνεται και για τον Χιμενεθ το «στοίχημα» Μπογέ

Τα σκαμπανεβάσματα του Αργεντινού, τα δύο πρόσωπα σε προπόνηση και παιχνίδια και οι πιθανότητες που όλο και μειώνονται, για την παραμονή του στην ομάδα

Ο Λούκας Μπογέ είναι από τους παίκτες που έχουν σηκώσει πολλή κουβέντα τη φετινή σεζόν στις τάξεις της ΑΕΚ. Τόσο σε επίπεδο οπαδών, όσο και εντός ομάδας. Ο Αργεντινός αποτέλεσε το καλοκαίρι μια μεγάλη επένδυση για την ΑΕΚ. Με τον δανεισμό του από την Τορίνο να κοστίζει στους Κιτρινόμαυρους περίπου 900.000 ευρώ.

Ωστόσο, τα όσα έχει προσφέρει στην ΑΕΚ ο Μπογέ, δεν μπορούν επ’ ουδενι να δικαιολογήσουν τον ντόρο της μεταγραφής του. Ο 22χρονος άσος άργησε να πάρει ευκαιρίες, λόγω του τραυματισμού του. Ωστόσο όποτε πήρε τον χρόνο για να δείξει πράγματα, απογοήτευσε. Με το τελευταίο να αποτελεί και τον λόγο που ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν τον είχε στις βασικές επιλογές του.

Με την άφιξη του Μανόλο Χιμένεθ το τελευταίο φάνηκε να αλλάζει. Ο Ισπανός έδωσε φανέλα βασικού στον Μπογέ στο Περιστέρι αλλά και στο ματς με τον ΟΦΗ. Ωστόσο, η εικόνα του Μπογέ, δεν θα μπορούσαμε να πούμε πως δικαίωσε τον Χιμένεθ.

Αποτέλεσμα των παραπάνω ήταν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Μπογέ να μην αγωνιστεί ούτε λεπτό. Αφού όταν χρειάστηκε ενίσχυση στην μεσοεπιθετική γραμμή η ΑΕΚ, ο Χιμένεθ επέλεξε τον Αλμπάνη.

Το παράδοξο με την υπόθεση του Μπογέ, που ξεκάθαρα έχει απογοητεύσει μέχρι στιγμής, είναι πως στα Σπάτα δείχνει ένα άλλο πρόσωπο. Ο Αργεντινός έχει εξαιρετική εικόνα, χαρίζοντας μάλιστα σε κάποιες στιγμές και εντυπωσιακές φάσεις. Που δείχνουν τις δυνατότητές του. Δυνατότητες ωστόσο που για ανεξήγητο λόγο, δεν μπορεί να επιδείξει και στα παιχνίδια.

Το συγκεκριμένο μεταγραφικό στοίχημα, δείχνει να χάνεται για την ΑΕΚ. Αφού αν αναλογιστούμε πως για να παραμείνει ο Μπογέ στην ομάδα και μετά το καλοκαίρι, θα απαιτηθούν περίπου όσα χρήματα και για τον… Πόνσε, γίνεται σαφές πως η Ένωση πολύ δύσκολα θα κινηθεί για την αγορά του. Κάτι που αν αποφασιστεί οριστικά, είναι πιθανό να φέρει τον Μπογέ και πιο χαμηλά στο rotation. Προκειμένου να πάρει ευκαιρίες ο Αλμπάνης ή ακόμα και ο Γιαννιώτας, που θα είναι στην ομάδα και τη νέα σεζόν. Τουλάχιστον βάσει συμβολαίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ