Τα μεταγραφικά «θέλω» του Δώνη

Τα μεταγραφικά «θέλω» του Δώνη

Ο Γιώργος Δώνης έχει ζητήσει τρεις σίγουρες μεταγραφές ενόψει της νέας σεζόν στον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποιεί μια συμπαθητική σεζόν, τηρουμένων των αναλογιών και βάση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει, όμως η πιο σημαντική χρονιά θα είναι η επόμενη.

Οι πράσινοι περνούν μια μεταβατική περίοδο, έκαναν αρκετές μεταγραφικές κινήσεις τα προηγούμενα χρόνια, αλλά από εδώ και πέρα αυτό δεν πρόκειται να συμβαίνει. Ο Γιώργος Δώνης σκοπεύει να διατηρήσει το φετινό ρόστερ ενόψει της νέα χρονιάς και να προσθέσει μερικές πινελιές, προκειμένου του χρόνου το τριφύλλι να κυνηγήσει ακόμα περισσότερα από την πρώτη πεντάδα.

Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να ζητήσει για την μεταγραφική ενίσχυση του Παναθηναϊκού το ερχόμενο καλοκαίρι έναν παίκτη σε κάθε γραμμή, που όμως θα έχει τα στοιχεία που θέλει ο ίδιος. Συγκεκριμένα, ο τεχνικός του τριφυλλιού, σε συνεργασία πάντα με τον Νίκο Νταμπίζα, πρόκειται να κινηθεί για έναν κεντρικό αμυντικό, έμπειρο, δυνατό και με έφεση στο ψηλό παιχνίδι και έναν αμυντικό μέσο που θα έχει τον ρόλο του κόφτη.

Από εκεί και πέρα είναι δεδομένο πως ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να αποκτήσει έναν εξτρέμ με τελείως διαφορετικά στοιχεία από τους υπάρχοντες, ενώ υπάρχουν πιθανότητες να προσπαθήσει να αποκτήσει έναν αναπληρωματικό τερματοφύλακα και ίσως έναν επιθετικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ