«Ο ΠΑΟΚ θέλει να κρατήσει τον Ολιβέιρα»

«Ο ΠΑΟΚ θέλει να κρατήσει τον Ολιβέιρα»

Στον ΠΑΟΚ είναι ικανοποιημένοι με την παρουσία του Σέρτζιο Ολιβέιρα και θα ξεκινήσουν άμεσα συζητήσεις με την Πόρτο προκειμένου να αποκτήσουν τα δικαιώματα του Πορτογάλου μέσου.

Ο Σέρτζιο Ολιβέιρα έχει ικανοποιήσει τους πάντες στον ΠΑΟΚ με την παρουσία του και η διοίκηση του Δικεφάλου του βορρά επιθυμεί να τον διατηρήσει στις τάξεις της και τη νέα σεζόν. Ο Πορτογάλος μέσος έχει δείξει εξαιρετικά στοιχεία στα πρώτα παιχνίδια που αγωνίστηκε, ενώ σκόραρε με τον Απόλλωνα Σμύρνης στην ευρεία νίκη του ΠΑΟΚ με 5-1.

Όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της A’ Bola, ο ΠΑΟΚ θέλει να αποκτήσει τα δικαιώματα του Ολιβέιρα από την Πόρτο και αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα συζητήσεις με τους Δράκους για την υπόθεση του Πορτογάλου. Τον περασμένο Ιανουάριο όταν και αποκτήθηκε ως δανεικός ο Ολιβέιρα, η Πόρτο έβαλε ρήτρα 12 εκατ. ευρώ στο συμβόλαιο του παίκτη, ποσό που δύσκολα θα δώσει ο ΠΑΟΚ.

Παρόλα αυτά σύμφωνα με την A’ Bola, ο Δικέφαλος του βορρά είναι διατεθειμένος να αποκτήσει το 60% ή και 70% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή. Αυτό αναλογεί περίπου σε ένα ποσό που συνολικά θα φτάσει τα 6 με 7 εκατ ευρώ, το οποίο όπως αναφέρει και το δημοσίευμα θα βρει σύμφωνους και τους Δράκους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ