ΠΑΣ Γιάννινα: «Μέσα» οι Ξύδας και Σεργκελασβίλι ενόψει Παναιτωλικού

ΠΑΣ Γιάννινα: «Μέσα» οι Ξύδας και Σεργκελασβίλι ενόψει Παναιτωλικού

Οι δύο παίκτες ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν και γυμνάστηκαν σε κανονικούς ρυθμούς – Εκτός οι τραυματίες Σιόντης, Παμλίδης και Κριζμάν.

Την προετοιμασία του ενόψει του εκτός έδρας παιχνιδιού με τον Παναιτωλικό για την 22η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας συνεχίζει ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Η προπόνηση της Τετάρτης μάλιστα επεφύλασσε ευχάριστα νέα για τον Γιάννη Πετράκη, καθώς ο έμπειρος τεχνικός είδε τους Ξύδα και Σεργκελασβίλι να ακολουθούν κανονικά το πρόγραμμα της ομάδας και να τίθενται στη διάθεσή του για τον αγώνα στο Αγρίνιο.

Οι δύο ποδοσφαιριστές ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν και γυμνάστηκαν σε κανονικούς ρυθμούς. Αντίθετα, εκτός έμειναν για ακόμη μία ημέρα οι Σιόντης, Παμλίδης και Κριζμάν, οι οποίοι παραμένουν τραυματίες.

Το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης περιελάμβανε ασκήσεις στο γυμναστήριο και στη συνέχεια διπλό τακτικής στο γήπεδο. Η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα θα συνεχιστεί την Πέμπτη, με την προπόνηση να έχει οριστεί για τις 12:00 (21/2) στο ΠΕΑΚΙ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ