Ντέλετιτς… τριετίας στην ΑΕΚ και με «ναι» από Χιμένεθ

Ντέλετιτς… τριετίας στην ΑΕΚ και με «ναι» από Χιμένεθ

Όλες οι λεπτομέρειες της συμφωνίας που φαίνεται να υπάρχει μεταξύ της Ένωσης και του Σέρβου εξτρέμ ενόψει καλοκαιριού – Το θετικό «τσεκ» του Ισπανού τεχνικού στον εν δυνάμει Κιτρινόμαυρο.

Μπορεί από την ΑΕΚ επισήμως να μην έχει γίνει το παραμικρό σχόλιο για τις πληροφορίες που πήραν και μορφή δηλώσεων από μεριάς Αλέξη Κούγια για την συμφωνία με τον Μίλος Ντέλετιτς, ωστόσο όλα συνηγορούν πως ο Σέρβος εξτρέμ που αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων παικτών του φετινού πρωταθλήματος, το καλοκαίρι θα φορά τα κιτρινόμαυρα.

Η ΑΕΚ φέρεται σύμφωνα με τις πληροφορίες από to10.gr να έχει δώσει τα χέρια με τον Ντέλετιτς για συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών. Ενώ οι συνολικές απολαβές του 25χρονου παίκτη θα ξεπεράσουν τις 600.000 ευρώ. Χωρίς να συμπεριλαμβάνονται σε αυτά τα μπόνους επίτευξης ατομικών και ομαδικών στόχων.

Αξίζει να σημειωθεί πως για τις εξελίξεις με τον Ντέλετιτς είναι ενήμερος και ο Μανόλο Χιμένεθ. Που ήρθε στην ομάδα αφού η υπόθεση της απόκτησης του Σέρβου εξτρέμ είχε δρομολογηθεί. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο τεχνικός του Δικεφάλου έχει σχηματίσει εξαιρετική άποψη για τον Ντέλετιτς, εκτιμώντας πως η διαφαινόμενη απόκτησή του αποτελεί μια πολύ έξυπνη κίνηση από μεριάς Ένωσης. Που μπορεί να βρει στο πρόσωπό του άσου της Λάρισας ένα πολύτιμο εργαλείο, ικανό να προσφέρει ποιότητα και ουσία στην ομάδα από τη νέα σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ