Η ΑΕΚ θα δώσει επιπλέον 200.000 ευρώ στην Τορίνο για Μπογέ

Η Ένωση φαίνεται πως θα πληρώσει συνολικά πάνω από 1 εκατ. ευρώ για τον δανεισμό του Λούκας Μπογέ, καθώς υπάρχει ειδικός όρος στη συμφωνία με την Τορίνο.


Η ΑΕΚ θα δώσει επιπλέον 200.000 ευρώ στην Τορίνο για Μπογέ | to10.gr

Η ΑΕΚ το περασμένο καλοκαίρι θεώρησε πως βρήκε στο πρόσωπο του Λούκας Μπογέ τον εξτρέμ που θα κάνει τη διαφορά στην ομάδα. Παρόλα αυτά ο παίκτης της Ένωσης δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα και φαίνεται πως πλέον αποτελεί ένα χαμένο στοίχημα για τους ανθρώπους των κιτρινόμαυρων.

Πέρα όμως από το αγωνιστικό κομμάτι, η συμφωνία που έκανε η ΑΕΚ το καλοκαίρι προκειμένου η Τορίνο να παραχωρήσει τον Μπογέ με τη μορφή δανεισμού, ήταν ιδιαίτερα ακριβή. Συνολικά ο δανεισμός του στοίχισε στην Ένωση 900.000 ευρώ, ωστόσο είναι πολύ πιθανό αυτό το ποσό να αυξηθεί κατά 200.000 ευρώ.

Στο deal ανάμεσα στις δύο ομάδες φαίνεται πως υπάρχει και ένας ειδικός όρος που λέει ότι ο Μπογέ θα πρέπει να αγωνιστεί σε 25 αγώνες, σε όλες τις διοργανώσεις και τουλάχιστον 45 λεπτά, διαφορετικά η Ένωση θα πρέπει να καταβάλει ακόμη 200.000 ευρώ.

Ο εξτρέμ των κιτρινόμαυρων μέχρι στιγμής έχει 23 συμμετοχές, όμως από αυτές μόνο οι 12 πληρούν τις προϋποθέσεις για τα 45 λεπτά. Όπως καταλαβαίνει κανείς μοιάζει αδύνατο η ΑΕΚ να μην πληρώσει την Τορίνο, καθώς ο Μπογέ θα πρέπει να αγωνιστεί σε τουλάχιστον 13 παιχνίδια για ένα ημίχρονο.

Στο σύνολο τους υπάρχουν 9 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, ενώ θα πρέπει η ΑΕΚ να φτάσει μέχρι και τον τελικό του Κυπέλλου για να συμπληρώσει τα 13 ματς. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι Μπογέ θα πρέπει να αγωνιστεί σε όλα πάνω από 45 λεπτά, για να γλιτώσει η Ένωση τα επιπλέον χρήματα στην γκρανάτα, πράγμα αδύνατο, αν σκεφτεί κανείς πως δεν υπολογίζεται ιδιαίτερα από τον Μανόλο Χιμένεθ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο