Παπά-Χρήστος: «Στα τσιμέντα της Θύρας 4 ενώνεται αφάνταστη ομορφιά!»

Παπά-Χρήστος: «Στα τσιμέντα της Θύρας 4 ενώνεται αφάνταστη ομορφιά!»

Φοβερές ατάκες του «παπά-ΠΑΟΚ» στην εκπομπή «The 2Night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο παπά-Χρήστος είναι ο γνωστός ΠΑΟΚτσής ιερέας που δε χάνει ματς του αγαπημένου του Δικέφαλου στην Τούμπα! Χθες (20/2) ο… «παπά-ΠΑΟΚ» βρέθηκε καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο πλατό του «The 2Night Show» και μίλησε για το κοινωνικό έργο που προσφέρει.

«Είναι μεγάλη υπόθεση να δίνουμε χαρά στον κόσμο», είπε ο πάτερ Χρήστος, όταν έπαιξε βίντεο με τον ίδιο να πανηγυρίζει μαζί με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

«Πηγαίνεις στα μέρη που δεν πηγαίνουν μόνο χριστιανοί» του είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Μα αυτούς ψάχνουμε! Τους χριστιανούς τι να τους κάνουμε; Ο παπάς θα ψάξει τον τελευταίο, τον μακρινό, που βασανίζεται, αγχώνεται, σκανδαλίστηκε, έφυγε και παιδεύεται μόνος του. Αυτό το μοναχικό πρόβατο μας είπε ο Χριστός να ψάξουμε» απάντησε o παπά-Χρήστος.

Ακόμη εξήγησε πώς βιώνει την παρουσία του στα γήπεδα: «Δεν μπορείς να φανταστείς πόση ομορφιά ενώνεται στα τσιμέντα της Θύρας 4, στο κρύο, στη βροχή. Κάθομαι και το τρώω μαζί τους, θέλω να είμαι εκεί, ένας από αυτούς. Εκεί καταλαβαίνω τι σημαίνει η αγάπη ενός παιδιού φευγάτου που έρχεται να με αγκαλιάσει. Εκεί στο ημίχρονο έρχεται να μου κάνει μια μικρή εξομολόγηση, να μου γεμίσει το αυτί με τα προβλήματά του και να λέω “τι ομορφιά εδώ” και γύρω να καίνε όλα. Πες μου ένα λόγο για να ξεκινήσω τη ζωή μου από την αρχή, μου λένε. Βλέπω στα μάτια τους αυτόν που λίγο αν τον ανεβάσεις θα γίνει ο καλύτερος άνθρωπος».

«Ποιο μάθημα στα σχολεία ασχολείται με τη ζωή, με τον έρωτα των παιδιών;», αναρωτήθηκε, έχοντας δίπλα του τον Κώστα Λαχανά, τον ιδρυτή του θεραπευτικού κέντρου απεξάρτησης, «Αυτογνωσία», με έδρα τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος ήταν στο παρελθόν και ο ίδιος εξαρτημένος από τα ναρκωτικά.

Ο παπά-Χρήστος εξήγησε ότι έγινε παπάς όταν έχασε έναν φίλο του από λευχαιμία. «Δεν κρύφτηκα από τη ζωή, βγήκα μπροστά. Η αγράμματη γιαγιά μου με έφτιαξε δυνατό. […] Έψαχνα να βρω τι είναι ο θάνατος. Στα 39 έγινα παπάς γιατί πίστευα ότι μπορώ να δώσω την καρδιά και την ψυχή μου» είπε εξηγώντας πώς βίωσε τις δυσκολίες στη ζωή του.

«Δεν θέλω τους καλούς χριστιανούς, θέλω αυτούς που βρίζουν και αμφισβητούν το Θεό, να με αφήσουν να τους αγκαλιάσω, να γίνουμε φίλοι. […] Με συγκίνησε ο πρωθυπουργός που πήγε στη Σχολή της Χάλκης και προσκύνησε την Αγιά Σοφιά , τι με νοιάζει αν είναι αριστερός ή δεξιός», είπε ο παπά-Χρήστος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ