Άρης: Δοκιμάζει τον Τζαμαϊκανό Άλεξ Μάρσαλ

Άρης: Δοκιμάζει τον Τζαμαϊκανό Άλεξ Μάρσαλ

Για... λαβράκι πάει ο Άρης ο οποίος δοκιμάζει τον διεθνή Τζαμαϊκανό Αλεξ Μάρσαλ, ο οποίος έχει βρεθεί στο στόχαστρο ομάδων όπως η Λίβερπουλ και η Τότεναμ. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Αγγλοι τον έχουν ονομάσει ως τον νέο... Ραχίμ Στέρλινγκ!

Μπορεί ο Άρης στις δύο τελευταίες μεταγραφικές περιόδους να έκανε πάνω από 20 μεταγραφές, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι αρκείται σε αυτές.

Οι άνθρωποι των κίτρινων κοιτάνε και το μέλλον και όπως προκύπτει ο Αρης δοκιμάζει έναν πολλά υποσχόμενο νεαρό ποδοσφαιριστή τον Τζαμαϊκανό Αλεξ Μάρσαλ.

Πρόκειται για 20χρονο μεσοεπιθετικό διεθνή με την Εθνική ομάδα της χώρας του, ο οποίος έχει μπει στο στόχαστρο μεγάλων ομάδων της Ευρώπης. Συγκεκριμένα των Λίβερπουλ, Τότεναμ, Γουέστ Χαμ, Λέστερ, Αστον Βίλα, αλλά και της γερμανικής Ζαντκ Πάουλι.

Μάλιστα έχει χαρακτηριστεί από τους Άγγλους ειδικούς ως ο «νέος» Ραχίμ Στέρλινγκ, καθώς το στυλ παιχνιδιού μοιάζει πολύ σε αυτό του διάσημου συναδέλφου του που αγωνίζεται στη Μάντσεστερ Σίτι!

Παλαιότερο δημοσίευμα που κάνει λόγο για ενδιαφέρον αγγλικών ομάδων για τον Μάρσαλ

 

Ο γεννημένος το 1998 Μάρσαλ αγωνίζεται στην Καβαλίερ της χώρας του, ενώ με την Εθνική μετράει 7 συμμετοχές. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της πατρίδας του με τους Καβαλίερς, μετρώντας φέτος 8 γκολ και 6 ασίστ.

Κύρια θέση του είναι η αριστερή πτέρυγα της επίθεσης, ωστόσο μπορεί να παίξει τόσο και στη δεξιά πλευράς, όσο και ως επιτελικός.

Ο Αρης είναι ανοικτός στο να δοκιμάσει νεαρούς ταλαντούχους παίκτες δίνοντάς τους την ευκαιρία να κάνουν το παραπάνω βήμα εφόσον το αξίζουν, γι’ αυτό και ρίχνει δίχτυα σε διάφορες αγορές του κόσμου.

Πλέον ο Μάρσαλ θα δοκιμασθεί από για ένα μήνα στην ομάδα και αν καταφέρει να πείσει για την αξία του τότε θα παραμείνει.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

 

https://www.instagram.com/p/BqTtk1WnLbI/?utm_source=ig_web_copy_link

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ