Πασχαλάκης: «Έδειξα τις προθέσεις μου με την ανανέωση του συμβολαίου μου»

Πασχαλάκης: «Έδειξα τις προθέσεις μου με την ανανέωση του συμβολαίου μου»

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης ανακρίθηκε από μικρούς φίλους της ομάδας του ΠΑΟΚ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ανανέωση του συμβολαίου του, αλλά και στις δυνατές προπονήσεις που γίνονται στην ομάδα.

Ο διεθνής πορτιέρο του ΠΑΟΚ Αλέξανδρος Πασχαλάκης, σε μια διαφορετική συνέντευξη, ανακρίθηκε από μικρούς φιλάθλους της ομάδας.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ φρόντισε να δώσει ένα δείγμα της συνέντευξης που παραχώρησε στα μικρά παιδιά που γέμισαν την αίθουσα Τύπου του γηπέδου της Τούμπας. Ο Πασχαλάκης ρωτήθηκε, αν σκέφτεται να αλλάξει ομάδα μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ, με τον τερματοφύλακα του Δικεφάλου να απαντάει χαρακτηριστικά: «Έδειξα τις προθέσεις μου με την ανανέωση του συμβολαίου μου με την ομάδα…».

Όσο για το αν κουράζεται περισσότερο στις προπονήσεις ή στα παιχνίδια, ο Πασχαλάκης σημείωσε: «Θα σου πω ότι στις προπονήσεις υπάρχει μεγαλύτερη κούραση. Γιατί εκεί καθημερινά δουλεύεις ώστε να είσαι έτοιμος και ψυχολογικά αλλά και σωματικά στον αγώνα. Στον αγώνα μπορεί να χρειαστείς να επέμβεις μόνο σε μια φάση αλλά πρέπει να είσαι έτοιμος για να το καταφέρεις. Επομένως μέσα από τις προπονήσεις προετοιμάζεσαι για το παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ