Χαβίτο: «Χωρίς άγχος και με πάθος κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Χαβίτο: «Χωρίς άγχος και με πάθος κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Ο πρώην εξτρέμ των κίτρινων έδωσε τις συμβουλές του στους παίκτες του Άρη προκειμένου να νικήσουν στο ντέρμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ.

Ο πρώην παίκτης του Άρη, Φρανσίσκο Χαβίτο, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό για το επικείμενο ντέρμπι της Τούμπας, και αναφέρθηκε στα όσα πρέπει να κάνουν οι κίτρινοι ώστε να νικήσουν τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε στον ARENA FM

Για τις εμπειρίες του από ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρης: «Ήταν ξεχωριστός αγώνας για όλους όσους έχουν παίξει σε τέτοια ματς. Έχω καλές και κακές αναμνήσεις, αλλά μένουν μόνο τα καλά στο μυαλό μου όσο περνάει ο καιρός».

Για τις συμβουλές που θα έδινε στους παίκτες του Άρη ενόψει Τούμπας: «Πρέπει να παίξουν χωρίς άγχος, γιατί βλέπεις την ατμόσφαιρα και αγχώνεσαι μερικές φορές. Να παίξουν με πάθος, και μετά να παίξουν με όρεξη και μυαλό. Να παίξουν το ποδόσφαιρο τους, να ακολουθήσουν το πλάνο τους».

Για το φετινό ΠΑΟΚ-Άρης: «Θα γίνει ένας πολύ καλός αγώνας. Αυτοί οι αγώνες όμως είναι σαν τελικοί, όχι σαν τους υπόλοιπους. Δεν πρέπει να έχεις πόνο, πρέπει να είσαι πανέτοιμος, δεν έχεις άλλη ευκαιρία. Πρέπει να το παίξεις σαν τελικό. Αν κερδίσει η ομάδα παίρνει πολύ καλή ψυχολογία».

Για την ποδοσφαιρική του καριέρα αλλά και τα μαθήματα προπονητικής: «Αντέχω ακόμη, παίζω μέχρι να με εγκαταλείψει το σώμα μου. Είμαι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση, έχω όρεξη και παίζω ποδόσφαιρο στην τρίτη κατηγορία της Ισπανίας. Συνεχίζω παράλληλα και τα μαθήματα της προπονητικής, μου έχει μείνει ένας χρόνος μαθημάτων».

Για τους συμπατριώτες του που παίζουν στον Άρη: «Από τις φάσεις βλέπω ότι έχουν καλά στοιχεία, αλλά δεν μπορώ να μιλήσω με σιγουριά γιατί δεν βλέπω τις κινήσεις γενικότερα. Βλέπω μόνο φάσεις από τους αγώνες του Άρη, δεν μπορώ να βλέπω όλα τα ματς. Αν έχεις ποιοτικούς παίκτες, πας καλά όμως».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ