Με Μπαντή η προπόνηση της Λαμίας (pics)

Με Μπαντή η προπόνηση της Λαμίας (pics)

Ο έμπειρος τερματοφύλακας ξεπέρασε τον τραυματισμό του και προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, θέτοντας τον εαυτό του στη διάθεση του Μάκη Χάβου.

Την προετοιμασία της ενόψει του κυριακάτικου εντός έδρας παιχνιδιού (24/2, 19:00) με την ΑΕΛ, για την 22η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας συνεχίζει η Λαμία.

Η προπόνηση της Πέμπτης μάλιστα επεφύλασσε ευχάριστα νέα για τον Μάκη Χάβο, καθώς ο Γιώργος Μπαντής ξεπερνάει σταδιακά τον τραυματισμό του και μπαίνει σιγά σιγά σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης. Ο έμπειρος τερματοφύλακας επιστρέφει στις προπονήσεις μετά από 1,5 μήνα απουσίας και τίθεται και πάλι στη διάθεση του Ελληνα τεχνικού.

Από εκεί και πέρα, το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις ταχυδύναμης και μυϊκής συναρμογής και στη συνέχεια παιχνίδια τακτικής. Η προετοιμασία της ομάδας της Φθιώτιδας θα συνεχιστεί την Παρασκευή, με προπόνηση στο γήπεδο της Νέας Άμπλιανης.

Υπενθυμίζουμε ότι η Λαμία προέρχεται από την επιβλητική νίκη επί του ΟΦΗ και πλέον βρίσκεται στην 9η θέση της βαθμολογίας με 24 πόντους.

Δείτε φωτογραφίες από την προπόνηση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ