«Το πρωτάθλημα θέλει σταθερότητα και ο ΠΑΟΚ απέδειξε ότι την έχει»

«Το πρωτάθλημα θέλει σταθερότητα και ο ΠΑΟΚ απέδειξε ότι την έχει»

Ο Γιάννης Ματζουράκης αναφέρθηκε στην ξέφρενη πορεία του Δικέφαλος προς την κατάκτηση του φετινού τίτλου.

Ο Γιάννης Ματζουράκης μίλησε στο «Metropolis 95.5» για τη διαφαινόμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ, αλλά αναφέρθηκε και στην επόμενη μέρα του Δικέφαλου.

Για την πορεία του ΠΑΟΚ προς τον τίτλο είπε: «Ο φετινός ΠΑΟΚ είναι μια ολοκληρωμένη ομάδα, έχει χτιστεί με υπομονή, ο μεγαλομέτοχος επένδυσε με υπομονή και τα τελευταία χρόνια η ομάδα πήρε τον σωστό δρόμο. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δούλεψαν με καλό προγραμματισμό και γι’ αυτό παρουσιάζει μια ομάδα σταθερή και ικανή που αντιδρά για το αποτέλεσμα είτε βρίσκεται σε καλή είτε σε κακή μέρα. Οι καλές ομάδες στηρίζονται σε δύο συντελεστές, τον ατομικό και τον ομαδικό. Όταν ο ομαδικός δεν ανταποκρίνεται πρέπει να ανταποκρίνεται ο ατομικός. Αυτό συμβαίνει στον ΠΑΟΚ. Θυμάστε στην Τρίπολη την εκτέλεση φάουλ του Βιεϊρίνια και τις αποκρούσεις του Πασχαλάκη. Ο ΠΑΟΚ έχει και ομάδα και μονάδες».

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να πρωταγωνιστήσει και τα επόμενα χρόνια: «Μπορεί να έχει καλύτερες μέρες από αυτές που διανύει. Αυτό το στηρίζω στον έξυπνο προγραμματισμό, διότι στο ποδόσφαιρο κυριαρχεί μια δύναμη, η ομοιογένεια. Ο ΠΑΟΚ φέτος το κράτησε καλά, το στήριξε καλά και πολλοί από αυτούς τους παίκτες πιστεύω ότι θα συνεχίσουν, παράλληλα, βεβαίως, με την ενίσχυση που πιστεύω ότι θα γίνει στα λιγότερο δυνατά σημεία».

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει το νταμπλ: «Είναι άλλο πράγμα το Κύπελλο. Το Πρωτάθλημα θέλει σταθερότητα και ο ΠΑΟΚ απέδειξε ότι την έχει. Στο Κύπελλο είναι ένα παιχνίδι. Π.χ. πήγε στην Πάτρα και είχε μια άσχημη μέρα. Εξαρτάται από τη μέρα, αν και ο ΠΑΟΚ δεν έχει προβλήματα, μπορεί να αναπληρώσει την όποια απουσία. Και οι άλλες, όμως, είναι μεγάλες ομάδες. Όμως μετράει η ετοιμότητα του παιχνιδιού. Ένας πεινασμένος ετοιμάζει καλύτερα το φαγητό του. Μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού, ο ΠΑΟΚ έδειξε πως ο επόμενος μεγάλος αντίπαλος είναι ο εαυτός του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ