ΑΕΚ: Ψάχνουν… συμβατότητα

ΑΕΚ: Ψάχνουν… συμβατότητα

Το πρόγραμμα προπόνησης του Μανόλο Χιμένεθ προσαρμόζεται στα δεδομένα.

Η εικόνα της ΑΕΚ εδώ και αρκετό καιρό «φωτογραφίζει» πρόβλημα στην φυσική κατάσταση. Σε πολλά παιχνίδια η ΑΕΚ μετά το 60’… έσκαγε, σε λιγότερα κατάφερε να έχει το ίδιο επίπεδο έντασης μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα. Ο Μανόλο Χιμένεθ και το τιμ του με την επιστροφή τους στην «Ένωση» αντιλήφθηκαν ότι υπάρχει… θέμα στον τομέα αυτό. Και προσπάθησαν με αυξομείωση της έντασης στην προπόνηση να το «καλύψουν», όσο… καλύπτεται τέτοια εποχή.

Και αν στο πρώτο 45λεπτο στο Καραϊσκάκη η ΑΕΚ «πέταγε» με ασφυκτικό πρέσινγκ στα 3/4 του γηπέδου, στην επανάληψη… έκατσαν οι ποδοσφαιριστές της και ο τυχερός και αποτελεσματικός Ολυμπιακός την «τιμώρησε» με 4 γκολ.

Ο Μανόλο Χιμένεθ γνωρίζοντας ότι μετά το ματς του Σαββάτου με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Ολυμπιακό Στάδιο υπάρχει δύσκολο και απαιτητικό πρόγραμμα, ψάχνει… συμβατότητα στην ένταση του προγράμματος στα Σπάτα για να καταφέρει να δείξει καλύτερο πρόσωπο το σύνολο του.

Η ισορροπία είναι ο στόχος, αλλά τέτοια εποχή δεν μοιάζει εύκολο. Ούτε για τον προπονητή, ούτε για τους ποδοσφαιριστές του Την επόμενη εβδομάδα η ΑΕΚ παίζει την ρεβάνς με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ στον μοναδικό στόχο κατάκτησης τροπαίου που της απέμεινε, στο Κύπελλο Ελλάδος. Εν συνεχεία παίζει στο Χαριλάου με τον Αρη, στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό και ακολούθως με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Παιχνίδια που θα απαιτήσουν μια ΑΕΚ με τρεξίματα, πρέσινγκ και αντοχές για όλο το 90λεπτο και όχι εικόνα όπως στο Καραϊσκάκη.

Και αυτό δείχνει ότι η ΑΕΚ εκτός από πρόβλημα στην ψυχολογία επί των ημερών Ουζουνίδη, είχε και ζητήματα στην φυσική κατάσταση. Και αυτά καλείται να λύσει ο Χιμένεθ το προσεχές διάστημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ