Λημνιός: «Έχουμε τον πρώτο λόγο στο ματς με τον Άρη»

Λημνιός: «Έχουμε τον πρώτο λόγο στο ματς με τον Άρη»

Ο νεαρός επιθετικός του ΠΑΟΚ μίλησε για το κυριακάτικο ματς με τον Άρη στην Τούμπα.

Ο Δημήτρης Λημνιός μοιράστηκε τις σκέψεις του για το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Άρη μέσω της κάμερας του Novasports.

Αρχικά είπε: «Η ομάδα είναι σε πολύ κατάσταση. Οι παίκτες βρίσκονται σε εξαιρετικό επίπεδο και δουλέψαμε πολύ δυνατά στις προπονήσεις. Τα πάντα θα εξαρτηθούν από το τι θα κάνουμε μέσα στο γήπεδο. Ο Άρης έχει καλή ομάδα με επικίνδυνους παίκτες, θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, αλλά έχουμε τον πρώτο λόγο».

Για τα προηγούμενα παιχνίδια: «Το ρόστερ έχει λίγες αλλαγές και έχουμε εξαιρετική χημεία. Περιμένουμε δύσκολο παιχνίδι, ένα ντέρμπι. Βλέπουμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά και θέλουμε τους τρεις βαθμούς».

Για το που θα κριθεί το παιχνίδι της Κυριακής: «Θεωρώ ότι το παιχνίδι θα πάει στη δύναμη. Η ομάδα μας βάζει πολλά γκολ και εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες που δημιουργεί. Αν το κάνουμε αυτό νομίζω δεν θα έχουμε πρόβλημα».

Για τους σκόρερ που έχει η ομάδα: «Ο Πρίγιoβιτς ήταν ένας εξαιρετικός παίκτες μέσα στην περιοχή και μπορούσε να σκοράρει ανά πάσα στιγμή αλλά δεν ήταν συμμετοχικός. Οι Άκπομ και Σφιντέρσκι έχουν άλλα στοιχεία και βοηθούν όλη τη ομάδα σε πολλούς τομείς».

Για τον ανταγωνισμό για μία θέση στην 11άδα: «Σίγουρα είναι υψηλός ο ανταγωνισμός. Δουλεύουμε σκληρά και όλοι θέλουμε να παίζουμε, αλλά πάντα κρίνει ο προπονητής».

Για το αν σκέφτονται το αήττητο: «Εμείς κάνουμε τη δουλειά μας και βλέπουμε ξεχωριστά κάθε αγώνα. Δεν πρέπει να χαλαρώσουμε σε καμία στιγμή και να πηγαίνουμε συνέχεια για τη νίκη».

Για το κλίμα στα αποδυτήρια: «Ο προπονητής μας κρατάει ενωμένους. Από εκεί και πέρα όλοι οι παίκτες είναι εξαιρετικά παιδιά και έχουμε τρομερό κλίμα μεταξύ μας».

Για τις πλάκες με τον προπονητή: «Γίνεται ένα παιχνίδι με τον προπονητή τελευταία και με το σκουφί του. Έχει σκουφί, κασκόλ, τα οποία τα έχει κρυμμένα. Κάνουμε πολύ πλάκα μεταξύ μας και συμβάλλει στο να μείνει πολύ καλό το κλίμα μεταξύ. Αυτό συμβάλει και στο να διατηρηθεί το καλό κλίμα που έχουμε».

Για την αγάπη του κόσμου: «Ο κόσμος μας στηρίζει συνεχώς και έμενα προσωπικά και τους συμπαίκτες μου. Θέλουμε να κάνουμε τα πάντα για να είναι χαρούμενοι» .

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ