ΑΕΚ : Παρελθόν ο Τρίστασον

ΑΕΚ : Παρελθόν ο Τρίστασον

Η ΑΕΚ αποφάσισε να λύσει τη συνεργασία της με τον Άρνορ Τρίστασον και ο Ισλανδος εξτρέμ αποτελεί κι επίσημα παρελθόν από την Ένωση.

Ο Άρνορ Τρίστασον υπέγραψε τη λύση του συμβολαίου του με την ΑΕΚ κι αποχώρησε από τους κιτρινόμαυρους μετά από μόλις έξι μήνες. Ο Ισλανδός εξτρέμ δεν υπολογιζόταν από τον τεχνικό της Ένωσης, Μανόλο Χιμένεθ και η λύση του συμβολαίου του ήταν ουσιαστικά κοινή απόφαση των δύο πλευρών.

Ο Τρίστασον πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις σε πέντε παιχνίδια με την φανέλα της ΑΕΚ, ενώ πέτυχε κι ένα τέρμα στο ματς Κυπέλλου κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Ώρα των Σπορ, ο Ισλανδός ποδοσφαιριστής υπέγραψε την Τρίτη τη λύση της συνεργασίας του με τους κιτρινόμαυρους και πλέον απομένει μόνο η σχετική ανακοίνωση από την ΠΑΕ για να επισημοποιηθεί το διαζύγιο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο παίκτης αποκτήθηκε από τον Μανόλο Χιμένεθ το περασμένο καλοκαίρι, όμως ο Ανδαλουσιανός προπονητής δεν ικανοποιήθηκε από τον Ισλανδό, με αποτέλεσμα να μην βρίσκεται στα βασικά πλάνα του.

Έτσι, η ΑΕΚ κι ο Τρίστασον έκριναν ότι θα ήταν καλύτερο για τον ίδιο να αποχωρήσει από την ΑΕΚ, στην οποία αγωνίστηκε ως δανεικός από τη Ραπίντ Βιέννης, διότι αν δεν αγωνίζεται ίσως τεθεί εκτός των επιλογών της Ισλανδίας για το Μουντιάλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ