Πρίττας: «Έτσι θα νικήσει στην Τούμπα ο Άρης»

Πρίττας: «Έτσι θα νικήσει στην Τούμπα ο Άρης»

Ο 40χρονος παλαίμαχος άσος παραχώρησε συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό και εξήγησε τι θα πρέπει να κάνει ο Αρης προκειμένου να καταφέρει να νικήσει στην Τούμπα.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, Σάκης Πρίττας, φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και αναφέρθηκε στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα την προσεχή Κυριακή.

Ο παλαίμαχος άσος ανέλυσε το τι πρέπει να κάνουν οι κίτρινοι προκειμένου να νικήσουν, αναφέρθηκε στον Παντελίδη, την απώλεια του Μπάσα, τον Αρη γενικότερα, αλλά και τον Έκτορ Κούπερ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σάκης Πρίττας:

-Για το ότι δεν δίνει συνεντεύξεις:

Πιστεύω ότι αν δεν υπάρχει κάτι σημαντικό να πεις δεν χρειάζεται να βγαίνεις συνέχεια να δίνεις συνεντεύξεις. Τότε βγαίναμε αναγκαστικά στις συνεντεύξεις επειδή ήταν πολλά και τα παιχνίδια. Όταν σταμάτησα το ποδόσφαιρο και ο τρόπος που έφυγα από τον Άρη δεν ήταν χαρούμενο για μένα να δώσω συνεντεύξεις.

-Για το Π.Α.Ο.Κ- Άρης τι χρειάζεται:

Έχουν αλλάξει τα χρόνια αλλά δεν παύει να είναι ένα μεγάλο ντέρμπι. Πάντα χρειάζεται ψυχή και να δώσεις το 100%. Πιστεύω ότι πρέπει να είναι καλός αμυντικά και να μην δώσει δικαίωμα να βγάλει επιθέσεις και να γίνει απειλητικός. Μπροστά είναι επικίνδυνος και πάντα βγάζει πάσες. Αν βρεθεί μπροστά στο σκορ μιλάμε για άλλο παιχνίδι.

-Για την ομάδα:

Είναι πολύ καλή η ομάδα. Τα τελευταία 4 5 παιχνίδια δεν είχε φάει γκολ. Αν στηριχθεί στην καλή αμυντική του παρουσία, όπως είχε τον έλεγχο και με τον Πανιώνιο.

-Για την απώλεια του Μπάσα:

Γενικά έχει βάθος ο πάγκος του Άρη και γενικά το ρόστερ.

-Για το λάθος του Μπάσα:

Εννοείται ότι λάθη γίνονται στο ποδόσφαιρο. Τα νεύρα και το να αφήνεις την ομάδα με 10 δέχονται άλλη κριτική. Έγιναν και λάθη στο 92. Αλλά ως επαγγελματίας θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός.

-Για τους παίκτες:

Είναι καλή η παρουσία του Λάρσον στα πρώτα ματς. Έχει δέσει καλά με την ομάδα και νομίζω ότι είναι αυτό που έλειπε.

-Για το ότι δεν είναι:

Αυτό είναι σίγουρο. Οποιοδήποτε αποτέλεσμα δεν θα αλλάξει τίποτα. Είναι παιχνίδι γοήτρου, είναι ντέρμπι.

-Για το αν χρειάζεται ειδική προετοιμασία για το ματς:

Νομίζω ότι πλέον είναι καλύτερα τα πράγματα. Δεν υπάρχει κίνδυνος να πετάξουν αντικείμενα. Παλιά όταν παίζαμε εμείς υπήρχε κίνδυνος. Είχες το μυαλό μην σου έρθει και τίποτα στο κεφάλι. Μπαίνεις μέσα και παίζεις. Σε όλα τα παιχνίδια πρέπει να είσαι έτοιμος 100%.

-Για τον Σάββα Παντελίδη:

Γενικά πιστεύω ότι είναι πολύ νωρίς για να κριθεί. Ήρθε σε μία ομάδα που ο προηγούμενος προπονητής έπαιζε πιο επιθετικό ποδόσφαιρο. Έχω δουλέψει μαζί του στον Παθρακικό και είναι προσεκτικός παίκτης. Θέλει να κρατάει το μηδέν και είναι δύσκολο να το αλλάξεις στους παίκτες. Θα κριθεί συνολικά στο τέλος της σεζόν.

-Για την ομάδα του Άρη:

Δύσκολο καράβι ο Άρης. Ο κόσμος πεινάει για διακρίσεις και έχει στερηθεί τίτλους τόσα χρόνια. Έχει ικανότητα και ξέρει και την ελληνική πραγματικότητα. Χωρίς φυσική κατάσταση δεν πας πουθενά και έχει κάνει πολλή δουλειά.

-Για το αν είναι Άρης:

Ήμουν Άρης και πριν παίξω ποδόσφαιρο και είμαι ακόμη. Το μικρόβιο δεν ξεκολλάει με τίποτα.

-Για το αν είναι επιτυχία του Άρη να βγει στην Ευρώπη:

Θα είναι επιτυχημένος ο Άρης γιατί μην ξεχνάμε ότι ήρθε από την Β κατηγορία. Η ομάδα μπήκε δυναμική και έκανε τον κόσμο να θέλει κάτι παραπάνω. Δεν είναι εύκολο να χτυπήσεις αμέσως κάτι ψηλότερο.

-Για την ανάγκη να στελεχωθεί ο Άρης με πρώην παίκτες:

Πιστεύω ότι είναι καλό, αλλά γενικότερα πρέπει να πλαισιώνουν την ομάδα. Το επιτελείο να έχει καλούς επιστήμονες και τεχνοκράτες. Οι ποδοσφαιριστές έχουν άλλη επαφή με τους ποδοσφαιριστές. Οι ξένοι πλέον είναι πολλοί σε κάθε ομάδα. Να είναι γνώστες του ποδοσφαίρου και να μαθαίνουν πράγματα.

-Για τον Κούπερ:

Εμένα προσωπικά με βοήθησε πάρα πολύ. Πέρασα καιρούς που δεν μπορούσα να βρω θέση στην ενδεκάδα. Με πίστεψε και με βοήθησε πολύ. Ενέπνεε σεβασμό στους παίκτες. Όποιον και να ρωτήσετε από τους ποδοσφαιριστές θα σας το πουν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ