Αλλαγή ημερομηνίας στο Ολυμπιακός – Απόλλων ένεκα του Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

Αλλαγή ημερομηνίας στο Ολυμπιακός – Απόλλων ένεκα του Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

H Superleague αποφάσισε να αλλάξει τις ημερομηνίες των αναμετρήσεων Απόλλων - Ολυμπιακός και Ατρόμητος - Πανιώνιος για την 23η αγωνιστική, μετά το αίτημα της Αστυνομίας που έκανε λόγω για πιθανή «συνάντηση» οπαδών Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού.

Η Superleague αποφάσισε να προχωρήσει σε αλλαγές στις ημερομηνίες δύο αναμετρήσεων της 23ης αγωνιστικής, μετά από σχετικό αίτημα της Αστυνομίας για λόγους ασφαλείας!

Συγκεκριμένα έγινε αλλαγή στις ημερομηνίες και τις ώρες διεξαγωγής των αγώνων Απόλλων Σμύρνης- Ολυμπιακός και Ατρόμητος – Πανιώνιος. Η ελληνική Αστυνομία είχε ζητήσει αλλαγή είτε στο Απόλλων – Ολυμπιακός (16.00), είτε στο Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ (19.00), λόγω φόβου για πιθανή συνάντηση οπαδών των δύο αιωνίων.

Το Απόλλων – Ολυμπιακός θα διεξαχθεί τελικά τη Δευτέρα 4/3 (19.00), στη θέση του Ατρόμητος – Πανιώνιος, το οποίο μετατέθηκε για την Κυριακή 3/13 στις 16.00.

Αναλυτικά όσα αναφέρονται στην σχετική ανακοίνωση:

«Ανακοινώνεται ότι σε συνέχεια σχετικού αιτήματος της ΕΛ.ΑΣ., οι κάτωθι αγώνες στο πλαίσιο της 23ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή άλλαξαν ημέρα και θα διεξαχθούν ως εξής:

Ο αγώνας ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 04.03.2019 στις 19:00 (αντί για την Κυριακή 03.03.2019).

Ο αγώνας ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ θα διεξαχθεί την Κυριακή 03.03.2019 στις 16:00 (αντί για τη Δευτέρα 04.03.201»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ