Απόλλων Σμύρνης: Χωρίς τέσσερις κόντρα στην ΑΕΚ

Απόλλων Σμύρνης: Χωρίς τέσσερις κόντρα στην ΑΕΚ

Ο Μπάμπης Τεννές ανακοίνωσε την αποστολή του Απόλλωνα για το ματς του ΟΑΚΑ και σε αυτή δεν συμπεριέλαβε τους Γαρουφαλιά, Ναζλίδη, Κοντογιαννόπουλο όπως και τον τιμωρημένο Κύργια.

Ο Απόλλων Σμύρνης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τη δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ, με τον Μπάμπη Τεννέ να ανακοινώνει την αποστολή, αλλά και να «ντοπάρει» τους παίκτες του για το ματς με την Ένωση.

Συγκεκριμένα, ο Μπάμπης Τεννές στην αποστολή για το ματς του ΟΑΚΑ δεν συμπεριέλαβε τους Γαρουφαλιά, Ναζλίδη, Κοντογιαννόπουλο όπως και τον τιμωρημένο Κύργια. Αντιθέτως, σε αυτή βρίσκονται οι νεαροί Ζερβόπουλος, Οικονομόπουλος, με τον πρώτο να έχει αρκετές πιθανότητες να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα στο κέντρο της άμυνας, δίπλα στον Βαφέα.

Πέρα από τους παίκτες που πήρε μαζί του, ο Έλληνας τεχνικός προσπάθησε να ανυψώσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών του για το δύσκολο παιχνίδι με τους κιτρινόμαυρους, αλλά και για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα όπου η ομάδα του βρίσκεται πολύ κοντά στον υποβιβασμό.

Αναλυτικά η αποστολή: Αστράς, Χουάντερσον, Βαφέας, Ζερβόπουλος, Κοντοές, Στάθης, Ναδάλες, Οριουέλα, Ρώσση, Οικονομόπουλος, Γκίνο, Ντούρσο, Ντεφεντερίκο, Αγρόδημος, Ακόστα, Μπεντινέλι, Ελ Χέλβε, Ριβέρο, και Βάρκας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ