Γκιγιέρμε: «Ψηλά το κεφάλι και δουλειά για να πετύχουμε τους στόχους μας»

Γκιγιέρμε: «Ψηλά το κεφάλι και δουλειά για να πετύχουμε τους στόχους μας»

Μήνυμα ανασύνταξης και αντεπίθεσης από τον Βραζιλιάνο μέσο του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στο Κιέβο από την Ντιναμό με 1-0 και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Europa League.

Οι Ερυθρόλευκοι επικεντρώνονται πλέον στις εγχώριες διοργανώσεις, με στόχο την κατάληψη της δεύτερης θέσης στην Σούπερ Λίγκα, αλλά και την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Χαρακτηριστική ήταν η ανάρτηση του Γκιγιέρμε στα social media, με τον Βραζιλιάνο μέσο να στέλνει μήνυμα ανασύνταξης και αντεπίθεσης. Ο Λατινοαμερικάνος άσος αναφέρθηκε στο ευρωπαϊκό ταξίδι του Ολυμπιακού και τόνισε ότι οι Πειραιώτες θα πρέπει να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά για να κατακτήσουν τους στόχους τους.

Συγκεκριμένα, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία του από το ματς με την Ντιναμό και τη συνόδευσε με το παρακάτω μήνυμα: «Δυστυχώς ο στόχος μας στο Europa League τελείωσε. Αλλά κρατάω ψηλά το κεφάλι μου, γνωρίζοντας ότι έκανα το καλύτερο δυνατό! Είχα αξιοσημείωτες στιγμές, οι οποίες σίγουρα ήταν διδακτικές. Τώρα είναι ώρα να συνεχίσουμε τη δουλειά, διότι έχουμε και άλλους στόχους να κατακτήσουμε».

Δείτε την ανάρτησή του:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Infelizmente nosso objetivo na @europaleague foi interrompido. Mas, saio de cabeça erguida, por saber que dei o meu melhor! Tive momentos marcantes, que com certeza foram de grande aprendizado. Agora é continuar o trabalho, pois temos outros objetivos a conquistar. ⚪️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Guilherme Torres (@guilherme) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ