Οι κινήσεις της ΑΕΚ για την παραμονή του Πόνσε

Οι κινήσεις της ΑΕΚ για την παραμονή του Πόνσε

Στην Ένωση είναι πολύ ικανοποιημένοι από τις επιδόσεις του Εζεκιέλ Πόνσε και ψάχνουν να βρουν φόρμουλα για να παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας και μετά το τέλος της χρονιάς.

O 21χρονος Έκι Πόνσε ήρθε ως δανεικός από τη Ρόμα στην ΑΕΚ το περασμένο καλοκαίρι και με τα πεπραγμένα του (16 γκολ σε 31 εμφανίσεις) έχει κάνει σε μεγάλο βαθμό τον κόσμο της Ένωσης να ξεχάσει τον Αραούχο.

Ο Αργεντινός όμως το καλοκαίρι θα πρέπει να επιστρέψει στη Ρώμη κάτι που η ΠΑΕ ΑΕΚ προσπαθεί να αποτρέψει μιας και τόσο ο παίκτης όσο και η ομάδα είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από τη συνεργασία τους. Ωστόσο αγκάθι στην προσπάθεια παραμονής του ποδοσφαιριστή είναι η ρήτρα αγοράς του που κυμαίνεται κοντά στα 7 εκατ. ευρώ.

Στην Ένωση, είναι διατεθειμένοι να μπουν σε διαδικασία διαπραγματεύσεων με τους Ιταλούς για να πέσει το εν λόγω ποσό, έχοντας όμως ήδη πάρει το πράσινο φως και από τον παίκτη που σε συζητήσεις που έγιναν δείχνει πως περνά καλά στην Αθήνα και τους κιτρινόμαυρους και αναμένεται να πιέσει και αυτός από την πλευρά του για να γίνει η μεταγραφή το καλοκαίρι και να γίνει μόνιμος κάτοικος Ελλάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ