Να κερδίσει και τους τελευταίους… δύσπιστους

Να κερδίσει και τους τελευταίους… δύσπιστους

Ο ΠΑΟΚ, την Κυριακή υποδέχεται τον Άρη, στην κατάμεστη Τούμπα με τους Ασπρόμαυρους να έχουν άλλη μια ευκαιρία να δείξουν ποιος είναι το μεγάλο αφεντικό στο φετινό πρωτάθλημα.

Το «El Clasico» της Θεσσαλονίκης είναι προ των πυλών και στον ΠΑΟΚ έχουν προετοιμαστεί σε όλα τα επίπεδα για την συγκεκριμένη αναμέτρηση. Μετά την μοναξιά που ένιωσε ο Δικέφαλος τα τελευταία πέντε χρόνια χωρίς την παρουσία του συμπολίτη και «αιώνιο» αντίπαλο του οι δύο ομάδες ξανά συναντιούνται σε αναμέτρηση για το πρωτάθλημα.

Οι διαφορές που υπάρχει ανάμεσα στους δύο ομάδες είναι τεράστιες και δεν αποτυπώνονται μόνο με την βαθμολογική διαφορά + 24 βαθμούς. Αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα, έχει έναν επιχειρηματία που επενδύει εκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο στο σύλλογο, αλλά και ποδοσφαιριστές υψηλού επιπέδου.

Αυτά όμως την ώρα ενός αγώνα δεν μετράνε και το ξέρει πολύ καλά ο Ράζβαν Λουτσέσκου. Γι’ αυτό και ο Ρουμάνος τεχνικός του Δικεφάλου προσπάθησε να δώσει στους ποδοσφαιριστές του την σωστή προσέγγιση. Χωρίς ίχνος έπαρσης αλλά αποφασισμένοι να παρουσιάσουν  το ίδιο κυριαρχικό ποδόσφαιρο όπως ακριβώς συνέβη και απέναντι στους προηγούμενους αντιπάλους του.

Ο Δικέφαλος καλείται να βγάλει την αγωνιστική του ποιότητα και να γίνει το αφεντικό της αναμέτρησης από τα πρώτα λεπτά. Θέλει να αποδείξει και στους τελευταίους δύσπιστους ποια είναι η καλύτερη ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ