Προσέγγιση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός σε ερασιτέχνη για Λεωφόρο

Προσέγγιση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός σε ερασιτέχνη για Λεωφόρο

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός επικοινώνησε με τον ερασιτέχνη προκειμένου να δηλώσει σαν δεύτερη έδρα το "Απόστολος Νικολαΐδης" στο φάκελο αδειοδότησης.

Το θέμα της επιστροφής του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο την επόμενη σεζόν παραμένει ζωντανό, όπως πρώτα έχετε πληροφορηθεί από to10.gr. Η αποκρουστική εικόνα του Ολυμπιακού Σταδίου στα τελευταία παιχνίδια έχει βάλει σκέψεις στους ανθρώπους του τριφυλλιού και όπως σας είχαμε γράψει, ήδη έχει υπάρξει επικοινωνία με την πλευρά του ερασιτέχνη.

Κάτι που επιβεβαιώνεται πλέον, αλλά σε πρώτη φάση για δεύτερη έδρα του τριφυλλιού. Σύμφωνα με πληροφορίες, στελέχη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός προσέγγισαν τον ερασιτέχνη προκειμένου να χρησιμοποιηθεί η Λεωφόρος ως δεύτερη έδρα για τον φάκελο αδειοδότησης.

Παράλληλα, από τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό τονίζουν πως ουδεμία προσέγγιση έγινε από εκείνους προς την ΠΑΕ, ούτε καν… άνοιγμα, όπως γράφτηκε σε μερίδα του Τύπου.

Ωστόσο, το θέμα της Λεωφόρου Αλεξάνδρας όχι μόνο δεν κλείνει, αλλά όπως έχουμε γράψει πολλές φορές, στον Παναθηναϊκό το σκέφτονται σοβαρά. Και το ότι τη ζήτησαν ως δεύτερη έδρα είναι το πρώτο βήμα προς τη συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ