Είναι το αφεντικό στην έδρα του

Είναι το αφεντικό στην έδρα του

Σαφέστατη υπεροχή έχει ο ΠΑΟΚ, με αντίπαλο τον Άρη, στην Τούμπα με τον Ασπρόμαυρους να έχουν 31 νίκες και τον συμπολίτη μόλις 9 σε 54 αναμετρήσεις που έχουν διεξαχθεί στην έδρα του Δικεφάλου.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου είναι το μεγάλο αφεντικό των αναμετρήσεων που έχουν διεξήχθησαν στην Τούμπα με αντίπαλο τον Άρη, από την καθιέρωση της πρώτης εθνικής κατηγορίας. Από τη σεζόν 1959-1960 έως και σήμερα διεξήχθησαν 54 αναμετρήσεις με γηπεδούχο τον Δικέφαλο. Σε αυτές, ο ΠΑΟΚ μετρά 31 νίκες, 14 παιχνίδια έληξαν ισόπαλα ενώ ο Άρης κέρδισε μόλις σε 9 παιχνίδια.

Επίσης το 2010, οι Ασπρόμαυροι ηττήθηκαν για τελευταία φορά από τον συμπολίτη τους στην Τούμπα με σκορ 1-0. Από τότε μέχρι και σήμερα ο ΠΑΟΚ είναι αήττητος μετράει μόνο νίκης απέναντι στον Άρη για το πρωτάθλημα

Θέλει να «σπάσει» άλλη μια παράδοση

Ο φετινός ΠΑΟΚ, καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, ενώ ότι αρνητική παράδοση είχε μέχρι στιγμής σε έδρες, αλλά και απέναντι σε ομάδες τις έχει «σπάσει». Την Κυριακή θέλει να σβήσει άλλη μια αρνητική παράδοση που έχει απέναντι στον Άρη.

Η τελευταία φορά που ο Δικέφαλος επικράτησε του Άρη και στις δύο μεταξύ τους αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα ήταν τη σεζόν 1994-95, ο Δικέφαλος είχε θριαμβεύσει με σκορ 4-0 στο γήπεδο Χαριλάου στις 7 Δεκεμβρίου 1994 και με σκορ 2-0 στην Τούμπα στις 2 Απριλίου 1995. Φέτος έχει την ευκαιρία να το επαναλάβει, 24 χρόνια μετά, καθώς είχε επικρατήσει στον πρώτο γύρο στο Βικελίδης με σκορ 2-1.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ