Λαμία: Χωρίς Μπαράλες κόντρα στην ΑΕΛ

Λαμία: Χωρίς Μπαράλες κόντρα στην ΑΕΛ

Ο Αργεντινός επιθετικός δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και τέθηκε νοκ – άουτ από την αναμέτρηση με την Λάρισα.

Με μία πολύ σημαντική απουσία θα παραταχθεί η Λαμία στο αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΛ (24/2, 19:00), για την 22η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, καθώς ο Χερόνιμο Μπαράλες δεν κατάφερε να προπονηθεί και έμεινε εκτός αποστολής.

Ο Αργεντινός επιθετικός δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και τέθηκε νοκ – άουτ από την αναμέτρηση με τους Θεσσαλούς. Μάλιστα, αυτό είναι το τρίτο σερί ματς που θα χάσει ο Λατινοαμερικάνος στράικερ, καθώς είχε λείψει και από τα παιχνίδια με Ξάνθη και ΟΦΗ, λόγω καρτών.

Συγκεκριμένα, η αποστολή της Λαμίας αποτελείται από τους:  Σαράνοφ, Μελίσσα, Βασιλαντωνόπουλο, Αντέτζο, Καρυπίδη, Μπεχαράνο, Σκόνδρα, Βάντερσον, Ασίγκμπα, Τζανετόπουλο, Πλιάτσικα, Πίτι, Μπερτόλιο, Τομάς, Δημούτσο, Επστάιν, Μπλάζιτς, Καραμάνο, Ασούμπρε και Τσούκαλο.

Η Λαμία στο κυριακάτικο παιχνίδι με την ΑΕΛ θα ψάξει τη νίκη, με την οποία θα κάνει καθοριστικό βήμα για την παραμονή της στην Σούπερ Λίγκα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ