Η αποστολή του Άρη για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Η αποστολή του Άρη για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Εκτός έμειναν οι Μάρτιν Τόνσο, Γιάννης Φετφατζίδης και Δημήτρης Κωνσταντινίδης, όπως και ο τιμωρημένος Μίτζεν Μπάσα.

Την προετοιμασία τους για το αυριανό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (24/02, 7.30 μ.μ.) ολοκλήρωσαν σήμερα το απόγευμα οι παίκτες του Άρη με προπόνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Σάββας Παντελίδης στη συνέχεια έκανε γνωστή την αποστολή, που θα διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, χωρίς να προκύψουν εκπλήξεις, με απόντες τους Μίτζεν Μπάσα, Μάρτιν Τόνσο, Γιάννη Φετφατζίδη και Δημήτρη Κωνσταντινίδη.

Η ενημέρωση της κίτρινης ΠΑΕ αναφέρει:

«Στο Κλεάνθης Βικελίδης προπονήθηκαν σήμερα το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει του αυριανού ντέρμπι με τον Π.Α.Ο.Κ. στο γήπεδο της Τούμπας (24/02, 19:30).

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας μας, Σάββας Παντελίδης, ανακοίνωσε την αποστολή (το βράδυ θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της πόλης μας), η οποία αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής:

Cuesta, Αναγνωστόπουλος, Mateo Garcia, Diguiny, Fran Velez, Younes, Korhut, Nico Martinez, Matilla, Larsson, Rose, Δεληζήσης, Σιώπης, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Ιντζόγλου, Ανάκογλου, Σαββίδης.

* Εκτός έμειναν οι Μίτζεν Μπάσα (τιμωρημένος), Μάρτιν Τόνσο, Γιάννης Φετφατζίδης (λόγω τραυματισμού) και Δημήτρης Κωνσταντινίδης (γαστρεντερίτιδα)».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ