ΑΕΛ: Με πολλές απουσίες στην Λαμία

ΑΕΛ: Με πολλές απουσίες στην Λαμία

Ο Φέστα δεν υπολογίζει στους τραυματίες Γιακιμόφσκι και Μόρα, ενώ εκτός έμεινε και ο Λεοζίνιο, που βρίσκεται στον… πάγο μετά το επεισόδιο που είχε με τον Ιταλό πριν το ματς με την Ξάνθη.

Με προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Λάρισας για τον αυριανό (24/2, 19:00) εκτός έδρας αγώνα με την Λαμία, για την 22η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο Τζιανλούκα Φέστα στον αγώνα με την ομάδα της Φθιώτιδας δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Γιακιμόφσκι, Μόρα και Λεοζίνιο, με τους δύο πρώτους να αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και τον τρίτο να βρίσκεται στον… πάγο μετά το επεισόδιο που είχε με τον Ιταλό τεχνικό πριν το ματς με την Ξάνθη.

Ο Βραζιλιάνος μέσος είχε αρνηθεί να αγωνιστεί στο παιχνίδι με τους Ακρίτες, επικαλούμενους πόνους στο πόδι, γεγονός που προκάλεσε την έντονη δυσφορία της διοίκησης, αλλά και του έμπειρου προπονητή. Εκτός αποστολής έμειναν επίσης οι Ταλέσκι, Τριποτσέρης, Χούμπτσεφ, Κούνιτς και Χοτζάλι.

Συγκεκριμένα, η αποστολή της ΑΕΛ απαρτίζεται από τους: Κρίστινσον, Παϊτέρη, Καρανίκα, Ζίζιτς, Νούσιο, Γκόλια, Φατιόν, Νούνιτς, Μπαργκάν, Γρομητσάρη, Μπέρτο, Ντέλετιτς, Σεσέροβιτς, Σικάφκα, Γκόικοβιτς, Μιλοσάβλιεβιτς, Ακόστα, Μπάλλα, Ζίφκοβιτς και Μπράλιτς.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ