Οι σκέψεις του Λουτσέσκου για την αναμέτρηση με τον Άρη

Οι σκέψεις του Λουτσέσκου για την αναμέτρηση με τον Άρη

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου έχει αποφασίσει για το πως θα παραταχθεί η ομάδα του στην αναμέτρηση με τον Άρη, με τον Ολιβέιρα να αγωνίζεται μαζί με τον Μαουρίσιο στη μεσαία γραμμή.

Μετά τη μάχη για μια θέση στην αποστολή, έχουμε το ίδιο σκηνικό και στο καταρτισμό της ενδεκάδας που θα κληθεί να παίξει αύριο με τον Άρη στην Τούμπα. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου, πλέον έχει έναν ευχάριστο πονοκέφαλο καθώς έχει ένα τόσο γεμάτο ρόστερ που είναι αναγκασμένος να αφήσει ποδοσφαιριστές πρώτης γραμμής εκτός αποστολής, αλλά και στον πάγκο. Οι επιλογές γίνονται πάντα με γνώμονα τη νίκη και φυσικά με το ποιός είναι ο αντίπαλος. Η αναμέτρηση με τον Άρη έχει αναλυθεί από τον 50χρονο τεχνικό μεταδίδοντας την φιλοσοφία του στους παίκτες για το πως θέλει να προσεγγίσουν το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ο τεχνικός του Δικεφάλου έχει αποφασίσει σε πολύ μεγάλο βαθμό το πως θα παίξει (σύστημα και πρόσωπα) κόντρα στον συμπολίτη για να πάρει μια ακόμα νίκη την 20η στο φετινό πρωτάθλημα. Η αμυντική γραμμή που είναι η ραχοκοκαλιά του Δικεφάλου θα παραμείνει ως έχει, δηλαδή με τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια, δεξιά τον Μάτος, αριστερά τον Βιερίνια και στο κέντρο της άμυνας του Βαρέλα και Κρέσπο.
Στη μεσαία γραμμή, προβάδισμα δείχνει να έχει ο Σέρζιο Ολιβέιρα, έναντι του Εβγέν Σακχόφ, να αγωνιστεί δίπλα στον Μαουρίσιο.

Αντίθετα και σε σχέση με τον αγώνα απέναντι στον Απόλλωνα, ο Μπίσεσβαρ θα πάει από το αριστερό άκρο της επίθεσης πίσω από τον προωθημένο Ακπομ έτσι ώστε ο πανέτοιμος Ελ Καντουρί να αγωνιστεί στα αριστερά (όπως συνέβη στα ματς με Ολυμπιακό και ΑΕΚ) και ο ξεκούραστος Ζαμπά να παίξει στα δεξιά. Βέβαια δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να δούμε και πάλι στην αρχική 11αδα τον Πέλκα. Σ’ αυτή την περίπτωση θα μείνει εκτός ο Ελ Καντουρί με τον Μπίσεσβαρ να πηγαίνει στα πλάγια της επίθεσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ