Ζεβλάκοφ: «Καλή ομάδα ο Ολυμπιακός, φαίνεται η δουλειά του προπονητή»

Ζεβλάκοφ: «Καλή ομάδα ο Ολυμπιακός, φαίνεται η δουλειά του προπονητή»

Ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού μιλάει στο «10» για το ματς στο Κίεβο και τα συμπεράσματα που έχει βγάλει παρακολουθώντας φέτος τους πειραιώτες. «Έπαιξε έδρα ο διαιτητής στο Κίεβο» τόνισε ο Ζεβλάκοφ που επεσήμανε πως πρέπει να υπάρχει επιμονή στο πλάνο Μαρτίνς και «ταμείο» στο τέλος της επόμενης σεζόν.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε το περασμένο καλοκαίρι την εφαρμογή ενός σχεδίου ριζικής ανασυγκρότησης, με στόχο την δημιουργία μιας νέας ομάδας. Οι ερυθρόλευκοι συνεχίζουν στον δρόμο που… χάραξαν στο φινάλε της περσινής σεζόν έχοντας αναθέσει την τεχνική ηγεσία της ομάδας στον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος έχει αν μη τι άλλο δουλέψει πολύ καλά από την μέρα που ανέλαβε τον Ολυμπιακό.

Ένας πρώην παίκτης της ομάδας του Πειραιά που παρακολουθεί από πολύ κοντά τις εξελίξεις στους ερυθρόλευκους, είχε μόνο καλά λόγια να πει για την προσπάθεια που κάνει ο Ολυμπιακός. Για το πλάνο που βρίσκεται σε εφαρμογή αλλά και για την εικόνα που έχει σχηματίσει για τον Πέδρο Μαρτίνς.

To10.gr μίλησε με τον Ζεβλάκοφ με τον παλαίμαχο αμυντικό να επισημαίνει χαρακτηριστικά:

«Παρακολουθώ τον Ολυμπιακό, βλέπω παιχνίδια της ομάδας και είδα και το παιχνίδι με τη Ντινάμο στο Κίεβο. Ο Ολυμπιακός ήταν καλός στην Ουκρανία. Έπαιξε καλά, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο και δημιούργησε ευκαιρίες» τόνισε ο Ζεβλάκοφ και πρόσθεσε.

«Μπορεί εύκολα δει κάποιος ότι η ελληνική ομάδα ήταν αυτή που είχε τις περισσότερες ευκαιρίες. Και όχι μόνο στη ρεβάνς αλλά και στο πρώτο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός έβγαλε καλή εικόνα, μου άφησε καλές εντυπώσεις παρά τον αποκλεισμό.

Ξαναλέω πως η ομάδα που είχε τις μεγάλες ευκαιρίες ήταν ο Ολυμπιακός και αυτό που μου έκανε καλή εντύπωση ήταν ο τρόπος που προσπάθησε να αντιδράσει στο δεύτερο μέρος η πρώην ομάδα μου. Γενικά ο Ολυμπιακός δείχνει πως είναι μια ομάδα που έχει δουλέψει με τον προπονητή της».

Ρωτήσαμε τον παλαίμαχο αμυντικό των ερυθρόλευκων και για την διαιτησία του Κρούζλιακ, ο οποίος τα έβλεπε όλα υπέρ των Ουκρανών όπως είπε και ο Ποντένσε, με τον Ζεβλάκοφ να επισημαίνει «η Ντινάμο πήρε το προβάδισμα και ο διαιτητής έπαιξε έδρα. Έπαιξε την γηπεδούχο ομάδα στο Κίεβο».

Ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού είχε μόνο καλά λόγια να πει για τον Μαρτίνς και το έργο του, αναφέροντας πως ο προπονητής πρέπει να μείνει και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. «Βλέπω την εικόνα του Ολυμπιακού την φετινή αγωνιστική περίοδο και σίγουρα καταλαβαίνει κάποιος ότι έχει γίνει μια καλή δουλειά από τον προπονητή. Και ασφαλώς ο προπονητής πρέπει να μείνει στην ομάδα.

Πρέπει να μείνει γιατί παρουσιάζει δουλειά μέσα από την βελτίωση που έχει την φετινή σεζόν ο Ολυμπιακός. Ο Μαρτίνς πρέπει να μείνει στον Ολυμπιακό και τη νέα σεζόν, να συνεχίσει πάνω στο πλάνο που έχει σχεδιάσει με την διοίκηση και τους συνεργάτες του και να κριθεί στο τέλος της επόμενης σεζόν.

Ο Ολυμπιακός έχει δημιουργήσει μια νέα ομάδα κι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Πρέπει να συνεχίσει αυτό που έχει ξεκινήσει και μάλιστα να επιμείνει. Μέσα από την καλή δουλειά θα επιτευχθεί και ο στόχος.

Έχω παίξει στον Ολυμπιακό και γνωρίζω ότι υπάρχει μεγάλη πίεση. Ξέρω πως οι απαιτήσεις είναι μεγάλες γιατί έχω ζήσει πολλά με την ομάδα. Βλέποντας λοιπόν την προσπάθεια που γίνεται και ο Ολυμπιακός είναι στον σωστό δρόμο, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο. Πρέπει να συνεχίσει πάνω στο πλάνο που έχει σχεδιάσει και μόνο με την επιμονή θα πετύχει.

Ο κόσμος που αγαπάει πολύ την ομάδα και την στηρίζει, πρέπει να είναι δίπλα στον Ολυμπιακό. Να είναι πάντα εκεί, στο πλευρό των παικτών για να προχωρήσει μπροστά η ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ