Αλμπάνης: «Δεν είμαστε ευχαριστημένοι με την απόδοσή μας»

Αλμπάνης: «Δεν είμαστε ευχαριστημένοι με την απόδοσή μας»

Στο γεγονός ότι δεν είναι ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ΑΕΚ στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης στάθηκε ο Χρήστος Αλμπάνης.

Μπορεί η ΑΕΚ να επικράτησε του Απόλλωνα Σμύρνης με 2-1, ωστόσο η εμφάνιση της δεν ευχαρίστησε τον Χρήστο Αλμπάνη, ο οποίος παράλληλα ανέφερε ότι οι άπαντες στην Ένωση θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι στους στόχους της, που είναι η κατάληψη της τρίτης θέση και η κατάκτηση του Κυπέλλου.

Δείτε όσα ανέφερε ο Έλληνας μεσοεπιθετικός στην NOVA:

Αρχικά τόνισε: «Όλη την εβδομάδα πριν τον αγώνα ήταν επιβαρυμένο το κλίμα. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από την απόδοση μας. Κρατάμε μόνο τους 3 βαθμούς.

Οι καιρικές συνθήκες δεν βοήθησαν να γίνει ένα ευχάριστο παιχνίδι, τόσο για εμάς όσο και και για τον κόσμο. Εμείς οφείλαμε να μπούμε στο γήπεδο και ευχαριστούμε όσο κόσμο ήρθε παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Συγκεντρωνόμαστε στο κύπελλο γιατί θέλουμε ένα τρόπαιο. Θέλουμε και την τρίτη θέση για την Ευρώπη. Είναι δύο σημαντικοί στόχοι».

Για την πρώην του ομάδα, τον Απόλλωνα Σμύρνης: «Είναι δυσάρεστη η κατάσταση στον Απόλλωνα. Δυστυχώς είναι μη αναστρέψιμη φέτος. Ελπίζω του χρόνου να γίνουν οι κατάλληλες κινήσεις για να ξαναβγεί στη Super League».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ