Η κριτική των παικτών της ΑΕΚ

Η κριτική των παικτών της ΑΕΚ

Διαβάστε την κριτική των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ για το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Παναγιώτης Τσιντώτας: Επέστρεψε κάτω από τα δοκάρια και στα… δύσκολα ήταν εκεί. Με εξαίρεση την φάση του 1-1 που τον… κρέμασε ο Οικονόμου ο Τσιντώτας έδειξε καλά δείγματα. Πιο σημαντική από όλες η επέμβαση του στο 69’ στην κεφαλιά του Ακόστα. Η άμυνα του δεν τον βοήθησε πάντως.

Ροντρίγκο Γκάλο: Δεν έκανε καλή εμφάνιση ο Βραζιλιάνος και όσο παραγωγική θα έπρεπε. Δεν είχε ανεβάσματα και σέντρες για να φέρει την μπάλα στην περιοχή, ενώ έκανε και πολλά εύκολα λάθη.

Μιχάλης Μπακάκης: Το πάλεψε αρκετά ως αριστερό μπακ, έδωσε μάχες, είχε τρεξίματα, αλλά δεν είναι αριστερό μπακ. Και αυτό πρέπει να γίνει ξεκάθαρο. Παρόλα αυτά είχε κάποια λάθη, κυρίως σε τοποθετήσεις.

Ούρος Τσόσιτς: Ακόμη μια κακή εμφάνιση από τον Σέρβο στόπερ της ΑΕΚ και απέναντι σε μια άνευρη μέχρι σήμερα επίθεση, όπως αυτή του Απόλλωνα Σμύρνης. Πολλά νεύρα, λάθη και όλα αυτά δίχως… αφορμές. Με τον Χουάντερσον πήρε μια αχρείαστη κίτρινη, ενώ όπως και στο Καραϊσκάκη έτσι και απόψε είχε ένα κακό γύρισμα στον τερματοφύλακα.

Μάριος Οικονόμου: Το 1-1 του Απόλλωνα Σμύρνης φέρει την… υπογραφή του με ένα λάθος σχολικού επιπέδου. Ο στόπερ της ΑΕΚ δεν είχε καλή συνεργασία με τον Τσόσιτς για ακόμη ένα ματς, αλλά και σε ατομικό επίπεδο δεν έδειξε καθαρό μυαλό.

Κώστας Γαλανόπουλος: Επαιξε βασικός μετά από αρκετό καιρό στα χαφ, δίπλα σε έναν νέο συμπαίκτη. Είχε τρεξίματα και κερδισμένες μάχες και επέστρεψε… φουριόζος. Στο δεύτερο με τις γραμμές ανοιχτές είχε προβλήματα.

Νέναντ Κρίστιτσιτς: Ηταν αρκετά καλός. Και αν δεν ήταν ο Μπογέ, πιθανότατα θα ήταν MVP. Ο Σέρβος είχε όρεξη, τρεξίματα και πολλές φορές επιχείρησε το κάθετο παιχνίδι. Το προσπάθησε αν και δεν του βγήκε πάντα. Καλή και κυρίως ενθαρρυντική εμφάνιση. Στο τέλος είχε ένα καλό σουτ.

Τάσος Μπακασέτας: Τίποτε σπουδαίο από τον Ελληνα επιθετικό. Ο Μπακασέτας έπαιζε από δεξιά με ελευθερίες, αλλά δεν κατάφερε και πολλά. Ούτε σε συνεργασίες, ούτε σε απευθείας απειλές με σουτ στην αντίπαλη εστία. Αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο λόγω τραυματισμού.

Πέτρος Μάνταλος: «Φλύαρος» σε πολλές φάσεις δίχως να χρειάζεται, αλλά με ρόλο πολύ πιο κοντά στον Πόνσε. Από τα πόδια του ξεκίνησε η φάση του 1-0. Από εκεί και πέρα, δεν απείλησε ο ίδιος σε ατομικό επίπεδο. Στο δεύτερο ημίχρονο… έριξε ρυθμούς.

Λούκας Μπογέ: Ο πρωταγωνιστής του ματς. Έβαλε και τα δύο γκολ της νίκης και αυτό μετρά πολύ για τη ψυχολογία του ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Στο 1-0 βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο, στο 28’ και στο 40’ από αριστερά έκανε δύο ενέργειες με σουτ που έφυγαν άουτ και στο 47’ με πολύ έξυπνη κίνηση και ξαφνικό σουτ έκανε το 2-1.

Εζεκίελ Πόνσε: Φαινόταν ότι έψαχνε το γκολ. Κυρίως στο β’ ημίχρονο με ένα τετ α τετ που έβαλε ο Χουάντερσον και ένα… σουτ τσαφ που δεν μας έχει συνηθίσει. Δεν το έβαλε τελικά, αλλά ξόδεψε δυνάμεις και μόχθησε. Έγινε αλλαγή μετά από 68 λεπτά αγώνα ελέω… Ατρομήτου.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Μάρκο Λιβάγια: Με την είσοδο του από την αρχή του β΄ημιχρόνου έδωσε άλλο χρώμα και ποιότητα στην ΑΕΚ. Βοήθησε σε ατομικό επίπεδο για να κρατήσει μπάλα και να δημιουργήσει προϋποθέσεις, αλλά δεν είχε βοήθειες. Δέχθηκε δύο σκληρά μαρκαρίσματα δίχως τιμωρία από τον Φωτιάδη.

Χρήστος Αλμπάνης: Μπήκε στην θέση του Πόνσε στο 70’ και έπαιξε αριστερά. Δεν κατάφερε να κάνει πολλά και να

Αλεφ: Πέρασε στο ματς στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Πήρε μπάλες, προσπάθησε να οργανώσει και να απλώσει το παιχνίδι της ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ