Τσιντώτας: «Αυτά συμβαίνουν όταν δεν καθαρίζεις τα παιχνίδια…»

Τσιντώτας: «Αυτά συμβαίνουν όταν δεν καθαρίζεις τα παιχνίδια…»

Ο 25χρονος πορτιέρο τόνισε ότι η ΑΕΚ δεν καθάρισε το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο, με αποτέλεσμα να δυσκολευτεί πολύ απέναντι στον Απόλλωνα.

Η ΑΕΚ τα βρήκε σκούρα απέναντι στον μαχητικό Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά τελικά κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-1, χάρη στα γκολ του Λούκας Μπογέ.

Ο πορτιέρο της Ενωσης, Παναγιώτης Τσιντώτας, μετά το τέλος του αγώνα τόνισε ότι η ΑΕΚ δεν καθάρισε το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο, με αποτέλεσμα να δυσκολευτεί πολύ. «Όταν δεν καθαρίζεις το παιχνίδι, ο αντίπαλος θα βρει τρόπο να σου κάνει φάσεις», τόνισε στις δηλώσεις του μεταξύ άλλων. Παράλληλα, αναφέρθηκε στο παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο που ακολουθεί, επισημαίνοντας ότι οι παίκτες της ΑΕΚ πρέπει να παρουσιαστούν συγκεντρωμένοι για να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Είναι δύσκολο όταν δεν καθαρίζεις το ματς από το πρώτο ημίχρονο. Βρήκαμε όμως τα ψυχικά αποθέματα για να βάλουμε γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και να νικήσουμε. Την Τρίτη ακολουθεί ένα σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, για να περάσουμε στην επόμενη φάση.

Πρέπει να ακούμε τον προπονητή, να είμαστε συγκεντρωμένοι και να τα δίνουμε όλα στην προπόνηση για να βγαίνουν αυτά και στο γήπεδο. Όταν δεν καθαρίζεις το παιχνίδι, ο αντίπαλος θα βρει τρόπο να σου κάνει φάσεις».

Για τον άνεμο στο ΟΑΚΑ δήλωσε: «Ήταν πρωτόγνωρο για εμένα αυτό. Εύχομαι να φύγει και να μην χρειαστεί να το ξαναπεράσουμε».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ