Ο Μαρτίνς έδωσε το σύνθημα

Ο Μαρτίνς έδωσε το σύνθημα

Σύνθημα ανασύνταξης και αντεπίθεσης από τον Μαρτίνς στην προπόνηση του Σαββάτου – Ο Πορτογάλος «ντόπαρε» τους παίκτες του και τους ζήτησε μόνο νίκες μέχρι το τέλος της σεζόν, θέτοντας ως στόχο την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Ο Ολυμπιακός πάλεψε στα παιχνίδια με την Ντιναμό Κιέβου, αλλά δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Οι Ερυθρόλευκοι είχαν δικαιολογημένα πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Σλοβάκου, Ιβάν Κρούζλιακ στη ρεβάνς του Κιέβου και υπό άλλες συνθήκες θα μπορούσαν να είχαν πάρει το αποτέλεσμα που ήθελαν και μαζί το εισιτήριο για τους «16» του Europa League.

Ο,τι έγινε έγινε όμως. Οι Πειραιώτες έχουν μπροστά τους δύο στόχους να κυνηγήσουν, με τον Πέδρο Μαρτίνς στην προπόνηση του Σαββάτου να δίνει σύνθημα ανασύνταξης και αντεπίθεσης. Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε στους ποδοσφαιριστές του για τον αποκλεισμό από την Ντιναμό Κιέβου, αλλά και για τα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν, θέτοντας ως στόχο την κατάληψη της δεύτερης θέσης, αλλά και την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Ιβηρας είπε στους παίκτες του ότι στα τελευταία παιχνίδια υπήρχαν στιγμές που η ομάδα θα μπορούσε να τα είχε πάει καλύτερα και ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του μόνο νίκες ως το τέλος της σεζόν! Ο Πέδρο Μαρτίνς τους «ντόπαρε» ψυχολογικά του ενόψει των επόμενων παιχνιδιών και έδωσε το σύνθημα για την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Ο Ολυμπιακός μετά το 3-3 με την Λαμία στην Φθιώτιδα βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στα ημιτελικά και άπαντες στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο θέλουν την κατάκτηση του τίτλου. Ο τεχνικός των Πειραιωτών περιμένει από την ομάδα του να δείξει το καλό της πρόσωπο στα επόμενα παιχνίδια, αρχής γενομένης από το ματς της Δευτέρας με τον ΟΦΗ. Η ομάδα του μεγάλου λιμανιού θα υποδεχθεί τους Κρητικούς στο Καραϊσκάκη για την 22η στροφή της Σούπερ Λίγκας με στόχο να επιστρέψει στις νίκες και μπει με το πόδι στο… γκάζι στην τελική ευθεία της φετινής σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ