Βραβεύτηκαν Βιεϊρίνια και Πασχαλάκης (vid)

Βραβεύτηκαν Βιεϊρίνια και Πασχαλάκης (vid)

Παρέλαβαν τα βραβεία τους (Best Goal και Play of the Month ) για τις επιδόσεις του με τον ΠΑΟΚ μέσα στον Ιανουάριο.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια παρέλαβε το βραβείο του Best Goal για τον μήνα Ιανουάριο (για το γκολ που πέτυχε με απευθείας φάουλ στο διπλό επί του Αστέρα Τρίπολης) και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης το αντίστοιχο για το «Play of the Month» του προηγούμενου μήνα στον ΠΑΟΚ (για μια διπλή απόκρουση επίσης στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης).

Και οι δύο μίλησαν στην κάμερα του «PAOK TV», με τον Πορτογάλο αρχηγό του Δικέφαλου να λέει για το γκολ που σημείωσε: «Δεν είχα σκεφτεί ποιο λεπτό ήταν και αν ήταν το ίδιο με εκείνο του τελικού με την ΑΕΚ. Στο μυαλό μου είχα μόνο να βάλω το γκολ και να βοηθήσω την ομάδα».

Για το ότι προέβλεψαν το γκολ του Λημνιός και Πέλκας: «Αυτό είναι καλό, γιατί έχουν εμπιστοσύνη σε εμένα. Δουλεύουμε πολύ στις στημένες φάσεις, αλλά είναι καλό να νιώθεις την σιγουριά των συμπαικτών σου. Μακάρι να μπορούσα να πετύχω άλλα τόσα».

Για τα γκολ που έχει σημειώσει: «Μακάρι να συνεχίσω έτσι. Το σημαντικό είναι να πετυχαίνουμε τους στόχους μας και να τελειώσουμε το κάθε παιχνίδι με νίκη».

Για τον Πασχαλάκη: «Μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ με τις αποκρούσεις του».

Για το τι δίνει η… τρέλα του Πασχαλάκη στην ομάδα: «Έχει έρθει πολλές φορές στο σπίτι μου και εκεί που λέμε να μαζέψουμε τα παιδιά μας, ένα από αυτά είναι και ο Πασχαλάκης. Αν είσαι στεναχωρημένος, αν βλέπει έναν άνθρωπο σαν το Πασχαλάκη, αλλάζει η ημέρα σου».

Για την Κ19 του ΠΑΟΚ και το ματς με την Τότεναμ: «Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι οι φίλοι του ΠΑΟΚ, πάνε όπου χρειάζεται η ομάδα. Στο κομμάτι του παιχνιδιού δεν βοήθησε καθόλου που έπαιξαν με παίκτη λιγότερο. Στο δεύτερο ημίχρονο είδαμε έναν ΠΑΟΚ με ψυχή και πάθος. Ο Πάμπλο κάνει εξαιρετική δουλειά και τα παιδιά δείξανε ότι αξίζουν να φορούν την φανέλα του ΠΑΟΚ».

ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ: «ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ Η ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ»

Από την πλευρά του ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης παρέλαβε το βραβείο του «Nak Play of the Month» για τον Ιανουάριο, αποθέωσε τον Βιεϊρίνια για τις εκτελέσεις φάουλ και μίλησε για την καλύτερη συνέντευξη που έχει δώσει.

Για τον Βιεϊρίνια είπε: «Θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι είχα δηλώσει ότι έχει ποδάρες ο αρχηγός. Με του που γίνεται μια στημένη φάση, αμέσως στο μυαλό μου έρχεται ο Βιεϊρίνια. Είναι πολύ σημαντικό να έχει έναν τέτοιο ποδοσφαιριστή και να σκέφτεται ο τερματοφύλακας ότι μπορεί να βάλει γκολ. Όσο για τους καφέδες, δουλεύουν πολύ οι καφετέριες».

Για το βραβείο που κέρδισε και πώς βίωσε το ματς με τον Αστέρα: «Πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα, χρειάστηκε να επέμβω σε κάποιες φάσεις, πήραμε τους τρεις βαθμούς. Κρατάω το μηδέν πίσω και τους τρεις βαθμούς. Η διπλή επέμβαση ήταν η πιο δύσκολη γιατί στο πρώτο σουτ, δεν είχα καλή ορατότητα».

Για την συνέντευξή του με τα Press Kids: «Είναι ότι καλύτερο έχω κάνει. Δεν έχουν κακία μέσα τους και ότι σκέφτονται θα σε ρωτήσουν. Είναι με διαφορά η καλύτερη συνέντευξη που έχω δώσει. Μου άρεσε πολύ και έγινα ένα με τα παιδιά».

Για την Κ19 του ΠΑΟΚ: «Ενθουσιάστηκα με την δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, έχει κάνει τρομερή δουλειά ο Πάμπλο Γκαρσία. Μπορώ να πω ότι ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος κατά διαστήματα. Ο τρόπος παιχνιδιού ενθουσίασε και τον κόσμο. Μου δίνει χαρά και ελπίδα για το μέλλον αυτή η εμφάνιση».

Δείτε και το σχετικό video με τις συνεντεύξεις του Βιεϊρίνια και του Πασχαλάκη:

Η βράβευση των Βιεϊρίνια και Πασχαλάκη – PAOK TV

Ημέρα βράβευσης για τους #TheLeader Αντελίνο #Vieirinha και #TheGoldkeeper Αλέξανδρο #Paschalakis, των νικητών του #RegencyCasino #BestGoal και #nak #PlayOfTheMonth Ιανουαρίου. Οι δύο παίκτες παρέλαβαν τα βραβεία τους σε μία ειδική εκπομπή του #PAOKTV. Απολαύστε την ιδιαίτερη συνέντευξη!

Δημοσιεύτηκε από PAOK FC / ΠΑΕ ΠΑΟΚ στις Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2019

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ