Τα πλάνα του Λουτσέσκου για το ματς με τον Άρη

Τα πλάνα του Λουτσέσκου για το ματς με τον Άρη

Ο Ρουμάνος τεχνικός αναμένεται να παρατάξει σχεδόν την ίδια ενδεκάδα που ξεκίνησε και στο νικηφόρο (3-1) ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται σήμερα (24/2) τον Άρη στην Τούμπα (στις 19:30) στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League και θέλει να κάνει ακόμη ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου.

Στον Δικέφαλο αρκούν έξι νίκες στις τελευταίες 9 αγωνιστικές για να πάρει και μαθηματικά το πρωτάθλημα, αλλά κανείς δεν το βλέπει έτσι μέσα στην ομάδα. Αυτό που λέμε όλοι είναι ότι ο ΠΑΟΚ θα κυνηγήσει να κλείσει τη σεζόν με 9Χ9 νίκες!

Οι Πόντους Βέρνμπλουμ , Νίκος Καρέλης και Στέλιος Μαλεζάς βρίσκονται εκτός μάχης με εξαιτίας τραυματισμών.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου όμως έχει τόσες επιλογές ώστε αναγκάστηκε να αφήσει εκτός αποστολής και τους Κάνιας, Γιαννούλη, Χατσερίντι, Τόσκα, Μίσιτς, Λύρατζη, Μπαλογιάννη, Γλύκο και Σιαμπάνη!

Αναλυτικά οι παίκτες που επέλεξε να έχει στη διάθεσή του ο προπονητής του Δικεφάλου για το παιχνίδι κόντρα στον Άρη είναι οι εξής: Πασχαλάκης, Ρέι, Μάτος, Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Σάκχοφ, Μαουρίσιο, Ολιβέιρα, Πέλκας, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Λημνιός, Ζαμπά, Ενρίκε, Άκπομ, Σφιντέρσκι.

Όσο για τα πλάνα του Λουτσέσκου; Αναμένεται να παρατάξει σχεδόν την ίδια ενδεκάδα που ξεκίνησε και στο νικηφόρο (3-1) ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, βάζοντας μόνο τον Ολιβέιρα στα χαφ αντί του Σάκχοφ.

Έτσι ο Πασχαλάκης θα ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια, οι Μάτος (δεξιά), Βιεϊρίνια (αριστερά), Βαρέλα και Κρέσπο στην άμυνα, ο Μαουρίσιο με τον Ολιβέιρα θα είναι στη μεσαία γραμμή, πιο μπροστά τους θα είναι ο Μπίσεσβαρ, αριστερά ο Ελ Καντουρί, δεξιά ο Ζαμπά και στην κορυφή της επίθεσης ο Άκπομ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ