ΠΑΟΚ: Ο Πέλκας κέρδισε τη μάχη με τον Ολιβέιρα

ΠΑΟΚ: Ο Πέλκας κέρδισε τη μάχη με τον Ολιβέιρα

Ο Δημήτρης Πέλκας αναδείχθηκε από το κοινό του PAOK ως ο «Fans’ Man of the Match» της αναμέτρησης κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη.

Την προηγούμενη αγωνιστική, το ταξίδι του ΠΑΟΚ στην Αθήνα και η μάχη της Ριζούπολης εξελίχθηκαν σε μια ακόμα… μέρα στο γραφείο. Ο αποφασισμένος και σοβαρός Δικέφαλος δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Απόλλωνα Σμύρνης, τον φιλοδώρησε με πέντε γκολ (5-1) και πρόσθεσε ένα ακόμα τρίποντο στην εντυπωσιακή συγκομιδή του.

Όλοι οι παίκτες του Δικεφάλου έπιασαν υψηλή απόδοση, αλλά δύο ήταν εκείνοι που ξεχώρισαν πραγματικά.

Πρώτος είναι ο Δημήτρης Πέλκας. Ο μέσος του Δικεφάλου ήταν εξαιρετικός. Άνοιξε το σκορ στην πρώτη ευκαιρία που του δόθηκε με κεφαλιά, έτρεξε πολύ, το παιχνίδι πέρασε αμέτρητες φορές από τα πόδια και ήταν κομβικός στην νίκη της ομάδας του Λουτσέσκου.

Ο έτερος ήταν ο Σέρζιο Ολιβέιρα. Ο Πορτογάλος πήρε φανέλα βασικού και στο πρώτο του γεμάτο 90λεπτο στο πρωτάθλημα έκανε τα πάντα. Βρήκε για πρώτη φορά δίχτυα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ με ένα εντυπωσιακό σουτ, μάρκαρε, συνέδεσε τις γραμμές και έβγαλε πολλά από τα ποιοτικά του χαρακτηριστικά στο χορτάρι.

Οι δυο τους μονομάχησαν για τον τίτλο του «Fans’ Man of the Match» με τον Πέλκα να παίρνει τη νίκη με ποσοστό 46,02%, έναντι 39,56% του Ολιβέιρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ