Δώνης: «Είμαστε ακίνδυνοι όταν έχουμε την μπάλα»

Δώνης: «Είμαστε ακίνδυνοι όταν έχουμε την μπάλα»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, τόνισε πως το μεγαλύτερο πρόβλημα της ομάδας, είναι το ότι δεν μπορεί να απειλήσει όταν έχει την κατοχή της μπάλας.

Ο Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε κόντρα στον Πανιώνιο, από τον οποίο ηττήθηκε με 2-0 στη Νέα Σμύρνη, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να βρεθεί στην πρώτη 5άδα του πρωταθλήματος.

Ο προπονητής των πρασίνων, Γιώργος Δώνης, μίλησε για το σημερινό παιχνίδι, τονίζοντας ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα της ομάδας, είναι το γεγονός ότι δεν μπορεί να απειλήσει όταν έχει τη μπάλα στα πόδια της.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Ξεκινήσαμε το παιχνίδι έχοντας την κατοχή, όπως και έγινε στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Για άλλη μία φορά ήμασταν κακοί επιθετικά όταν είχαμε τη μπάλα στα πόδια μας και δεχτήκαμε ένα γκολ λόγω της αδράνειας μας στην άμυνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να κάνουμε καλύτερες επιλογές, ωστόσο δεχθήκαμε ένα δεύτερο γκολ από μία στημένη φάση. Το μεγαλύτερο μας πρόβλημα δεν είναι τα δύο τέρματα που δεχτήκαμε, αλλά το ότι είμαστε ακίνδυνοι, όταν έχουμε τη μπάλα στα πόδια μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ