Βιεϊρίνια: «Κοιτάμε μπροστά, απαντήσεις με Πανιώνιο»

Βιεϊρίνια: «Κοιτάμε μπροστά, απαντήσεις με Πανιώνιο»

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ δεν ήταν ικανοποιημένος από το 1-1 με τον Άρη.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια παραδέχθηκε ότι ο Άρης έκλεισε καλά του χώρους και μπλόκαρε τα ατού του ΠΑΟΚ, γι’ αυτό και το παιχνίδι έληξε 1-1.

Αρχικά μιλώντας στην κάμερα της Nova είπε: «Σίγουρα δεν είμαι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα. Το ξέραμε ότι ο Άρης δεν θα μας άφηνε χώρους, πετύχαμε το γκολ που ψάχναμε, αλλά στο τέλος δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε το αποτέλεσμα για εμάς».

Για το αν ήταν θέμα κούρασης: «Νομίζω ότι κλείσανε πολύ καλά τους χώρους οι παίκτες του Άρη. Συγχαρητήρια στον Άρη. Το γκολ που πέτυχαν ήταν οφσάιντ, αλλά στο τέλος δεν είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα».

Για το αν είχαν ως στόχο το γρήγορο γκολ: «Όπως σε κάθε παιχνίδι, προσπαθούμε να βάλουμε όσο πιο γρήγορα γκολ. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να πετύχουμε ένα δεύτερο γκολ και έτσι ήρθε αυτό το αποτέλεσμα».

Για το αν υπήρχε σκέψη να διαφοροποιήσουν κάτι: «Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε καλά, αλλά χαλαρώσαμε με το 1-0 και είναι ένα μάθημα για εμάς αν θέλουμε να συνεχίσουμε με νίκες. Νομίζω ότι είναι διαφορετικό παιχνίδι. Είχαν διαβάσει πολύ καλά την ομάδα μας και αυτό ήταν το αποτέλεσμα».

Για το ματς με τον Πανιώνιο στο Κύπελλο: «Μετά από αυτό το αποτέλεσμα θα πρέπει να δείξουμε τι ομάδα είμαστε. Θέλουμε να συνεχίσουμε μπροστά και να συνεχίσουμε μέχρι τον τελικό που είναι ένας από τους στόχους μας. Πρέπει να δώσουμε μια απάντηση στο ματς με τον Πανιώνιο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ