Εξιτήριο σήμερα για Χριστοδουλόπουλο

Εξιτήριο σήμερα για Χριστοδουλόπουλο

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος σήμερα (25/2) αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά την εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε.

Ο άτυχος της φετινής χρονιάς, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος χειρουργήθηκε το Σάββατο (23/2) από τον γιατρό του Ολυμπιακού, Χρήστο Θέο, για να αποκαταστήσει τη ζημιά που έπαθε το αριστερό του γόνατο (ρήξη πρόσθιου χιαστού), κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης κόντρα στην ΑΕΚ.

Η επέμβαση και η μετεγχειρητική κατάσταση του Λάζαρου είναι καλή και σήμερα (25/2) ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να πάρει εξιτήριο και να επιστρέψει σπίτι του και στην οικογένειά του.

Πλέον ο Χριστοδουλόπουλος αρχίζει να δουλεύει σταδιακά για την επάνοδό του, θέλοντας να είναι έτοιμος το καλοκαίρι και να προλάβει μέρος της προετοιμασίας των ερυθρόλευκων.

Εγχείρημα δύσκολο μιας και ο εκτιμώμενος χρόνος επανόδου για τέτοιους τραυματισμούς είναι κοντά στους έξι μήνες, αλλά ο διεθνής επιθετικός μαζί με τον Θέο και το τιμ των φυσιοθεραπευτών θα κάνουν ό,τι γίνεται για να μειωθεί το διάστημα αποχής του παίκτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ