Βαλεριάνος:« Παίξαμε για τον κόσμο μας»

Βαλεριάνος:« Παίξαμε για τον κόσμο μας»

Στη πολύ καλή εμφάνιση του Άρη στη Τούμπα αναφέρθηκε ο Έλληνας αμυντικός.

Ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Γιώργος Βαλεριάνος. Ο Έλληνας αμυντικός τόνισε ότι οι παίκτες του Άρη έπαιξαν για τους οπαδούς τους, ενώ αναφέρθηκε και στο σαββατιάτικο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην ΕΡΤ:

Για το ντέρμπι: «Είχαμε αρκετές απουσίες, ειδικά μεσοεπιθετικά. Προσεγγίσαμε το παιχνίδι έτσι όπως το θέλαμε. Δουλέψαμε πάνω σε αυτό όλη την εβδομάδα. Ξέραμε που πονάει ο ΠΑΟΚ, γνωρίζαμε και τα δικά μας δυνατά στοιχεία. Νομίζω ότι εφαρμόσαμε το πλάνο μας σε μεγάλο βαθμό ».

Για τις ευκαιρίες που έχασε ο Άρης: «Αν ξέραμε τι φταίει και δεν σκοράραμε θα το διορθώναμε. Ήμασταν αναποφάσιστοι, αλλά ήμασταν και καλά διαβασμένοι. Κάναμε αυτό που θέλαμε, δηλαδή πέσαμε τον αντίπαλο και αφήσαμε τους παίκτες που θέλαμε να κατεβάσουν τη μπάλα».

Για το αν ο Άρης δικαιούταν κάτι παραπάνω από έναν βαθμό: «Η ομάδα έδωσε τα πάντα για τον κόσμο μέσα στο γήπεδο, πρώτα απ’ όλα για τους οπαδούς μας. Ξέραμε πόσο σημαντικό παιχνίδι ήταν αυτό και θέλαμε να παίξουμε για αυτούς. Ακόμα και να χάναμε, δεν θα μπορούσε να πει κανείς τίποτα, γιατί παλέψαμε μέχρι το τέλος.Με την απόδοση μας ίσως μας άξιζε κάτι παραπάνω από τον έναν βαθμό.»

Για τον στόχο της Ευρώπης: «Στο πρώτο γύρο δεν πήραμε βαθμούς στα ντέρμπι. Τώρα κερδίσαμε ένα και πάμε για τη νίκη στο επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Κάθε νίκη μας φέρνει πιο κοντά στο στόχο μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ