Επιμένουν οι Γάλλοι για Μαρσέιγ και Κούτρη

Επιμένουν οι Γάλλοι για Μαρσέιγ και Κούτρη

Δημοσιεύματα του γαλλικού Τύπου αναφέρουν πως η ομάδα της Μασσαλίας ετοιμάζεται να κάνει πρόταση 5 εκατ. ευρώ για τον αριστερό μπακ του Ολυμπιακού.

Το όνομα του Λεονάρντο Κούτρη υπάρχει σε περίοπτη θέση της μεταγραφικής λίστας της Μαρσέιγ (και όχι μόνο) και δεν είναι τυχαίο πως ο γαλλικός Τύπος έχει κάνει πολλές αναφορές στο ενδιαφέρον της Ολιμπίκ για την απόκτηση του αμυντικού των πειραιωτών.

Αυτό μάλιστα που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι τα τελευταία ρεπορτάζ των γαλλικών μέσων αναφέρουν πως η Μαρσέιγ ετοιμάζεται να κάνει πρόταση στον Ολυμπιακό ύψους 5 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Κούτρη.

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι πως σκάουτερ της Μαρσέιγ έχει παρακολουθήσει παιχνίδια του Ολυμπιακού με το βλέμμα στραμμένο στον αριστερό μπακ των ερυθρόλευκων και σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Γάλλοι, η Μαρσέιγ είναι έτοιμη να κάνει επίσημη πρόταση στους πειραιώτες για τον νεαρό αριστερό μπακ.

Θυμίζουμε πως τον περασμένο μήνα υπήρξαν δημοσιεύματα και στην Αγγλία για ενδιαφέρον της Γουέστ Χαμ για τον αμυντικό του Ολυμπιακού. Η αγγλική ομάδα έχει επίσης ξεχωρίσει τον Κούτρη όπως και η Ουντινέζε με την Πάρμα.

Ο Κούτρης έχει πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις την φετινή σεζόν με τον Ολυμπιακό, με αποκορύφωμα τα δύο παιχνίδια στο Γιουρόπα Λιγκ απέναντι στην Μίλαν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ