A Bola: «Ο Ολυμπιακός στέλνει εκπρόσωπο του στην Πορτογαλία για τον Σα»

A Bola: «Ο Ολυμπιακός στέλνει εκπρόσωπο του στην Πορτογαλία για τον Σα»

Η πορτογαλική εφημερίδα αναφέρει πως οι ερυθρόλευκοι θα στείλουν εκπρόσωπο τους στην Πορτογαλία προκειμένου να μιλήσει με την Πόρτο για τον 26χρονο πορτιέρε

Ο Ολυμπιακός προχώρησε το περασμένο καλοκαίρι στην απόκτηση του Ζοσέ Σα από την Πόρτο με την μορφή δανεισμού και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ερυθρόλευκοι θέλουν να κρατήσουν τον παίκτη στο δυναμικό τους, αποκτώντας τα δικαιώματα του από τους «δράκους». Στο θέμα αναφέρθηκε με σημερινό της ρεπορτάζ και η πορτογαλική εφημερίδα A Bola η οποία επισημαίνει χαρακτηριστικά.

«Ο Ολυμπιακός θέλει να προχωρήσει γρήγορα στην απόκτηση των δικαιωμάτων του Σα και γι’ αυτό θα μιλήσει με την Πόρτο. Η ελληνική ομάδα θα στείλει τις επόμενες μέρες εκπρόσωπος της στην Πορτογαλία για να μιλήσει με την διοίκηση της Πόρτο για την μεταγραφή του Σα.

Στην συμφωνία που υπάρχει μεταξύ των δύο ομάδων προβλέπεται ρήτρα αγοράς των δικαιωμάτων του παίκτη από τον Ολυμπιακό, ύψους 2,5 εκατ. ευρώ και η Πόρτο διατηρεί το δικαίωμα να έχει τον πρώτο λόγο σε περίπτωση που θελήσει ν’ αποκτήσει τον παίκτη στο μέλλον».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ