Η 11άδα του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ: Με Καμαρά, Μασούρα, Κούτρη, Μιράντα και τους… γνωστούς

Η 11άδα του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ: Με Καμαρά, Μασούρα, Κούτρη, Μιράντα και τους… γνωστούς

Ο Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε περιορισμένο rotation για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ. Επιστροφή Καμαρά, Μασούρα, Κούτρη, Μιράντα και... σερί για 3!

Ο αποκλεισμός από το Europa League, ενώ έχεις παίξει καλά και έχεις δείξει ότι μπορούσες, άξιζες να συνεχίσεις, δεν είναι μια ευχάριστη κατάσταση. Ούτε εύκολη στη διαχείρισή της. Ο Ολυμπιακός μπορεί να έμεινε εκτός συνέχειας στο Europa, αλλά με την απόδοσή του έδειξε ότι κάτι κάνει καλά. Ότι η δουλειά που γίνεται βρίσκεται στη σωστή κατεύθυνση. Και αυτό το μήνυμα της διαρκούς βελτίωσης θέλει να στείλει και στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Πριν από λίγη ώρα ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την 11άδα που θα ξεκινήσει κόντρα στην ομάδα του Ηρακλείου, ενώ παράλληλα έδειξε βίντεο και την τακτική που θα ακολουθήσουν οι Πειραιώτες στην αναμέτρηση του Γεώργιος Καραϊσκάκη. Με τις επιλογές του, μάλιστα, να δείχνουν ότι έμεινε ικανοποιημένος από τη γενικότερη εικόνα των παικτών του στο Κίεβο. Καθώς προχωράει σε δύο αλλαγές, που δεν είναι «αναγκαστικές».

Συγκεκριμένα, η 11άδα που ανακοίνωσε ο Μαρτίνς για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ αποτελείται από τους εξής παίκτες: Ζοσέ Σα, Τοροσίδης, Μεριά, Μιράντα, Κούτρης, Γκιγιέρμε, Καμαρά, Μασούρας, Ποντένσε, Φορτούνης, Χασάν.

Τα νέα πρόσωπα της αρχικής σύνθεσης είναι ο Κούτρης (αντί του Τσιμίκα) και ο Μασούρας (αντί του Ζιλ Ντίας). Διότι οι άλλες δύο αλλαγές της 11άδας, σε σχέση με το Κίεβο ήταν αναγκαστικές. Ο Μιράντα θα πάρει τη θέση του τιμωρημένου Σισέ και του τραυματία Βούκοβιτς και ο Καμαρά επιστρέφει στο αρχικό σχήμα, μετά τη δική του τιμωρία για το δεύτερο ματς με την Ντιναμό.

Από εκεί και πέρα έχει σημασία να αναφέρουμε ότι οι Γκιγιέρμε, Ποντένσε και Φορτούνης ξεκινούν βασικοί σε 5ο συνεχόμενο παιχνίδι του Ολυμπιακού τις τελευταίες 15 ημέρες (ΠΑΟΚ, Ντιναμό μέσα, ΑΕΚ, Ντιναμό έξω)! Και αυτό, παρά το γεγονός ότι την Πέμπτη οι Πειραιώτες υποδέχονται τη Λαμία, στον επαναληπτικό του 3-3 για τους «8» του Κυπέλλου.

https://twitter.com/olympiacos_org/status/1100036151992299520

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ